20 dec 2019

LAST MINUTE BEAUTY GIFT GUIDE

Afgelopen weekend ben ik een dagje gaan shoppen in Oberhausen. Het was er ontzettend druk. De zoektocht naar het perfecte cadeau blijft een uitdaging en kan voor de nodige stress zorgen. Vandaag een mooie beauty gift guide. Leuke producten van zeer budgetvriendelijk tot bougie en luxueus. Hopelijk een inspiratiebron voor de zoektocht naar jouw perfecte cadeau!

last minute beauty gift guide


Only You Let It Snow collectie


De Only You Let It Snow collectie zijn ideale eindejaarsgeschenken voor onder de kerstboom. Betaalbaar, leuk vormgegeven en geschikt voor jong en oud. Denk maar aan beauty crackers (ook leuk voor op de feesttafel ter deco!), set bruisballen, badparels en nog veel meer leuks.

Only You Let It Snow

Only You Let It Snow
Only You Let It Snow


Naast de vele geschenkverpakkingen zijn er ook make up paletten en feestelijke nagellak kleuren. Vooral het grote make up palette vind ik een aanrader. Het palette kost net geen 15 euro en bevat 18 kleuren oogschaduw en 3 blush/bronzer tinten. Het make up paletje in de vorm van een poesje vind ik het perfecte cadeau voor een tienerdochter, metekindje of je nichtje. Hoe schattig ziet dit eruit?


Only You Let It Snow
Only You Let It Snow Only You Let It Snow


Te koop bij Ici Paris XL. Prijzen vanaf 4.95 euro. 

The Body Shop Dream Big kerstcollectie

Naar jaarlijkse traditie trakeert The Body Shop op een uitgebreide kerstcollectie vol geschenken en leuke individuele producten. Dit jaar werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingssamenwerking die opkomt voor kinderrechten. Met name gelijke rechten voor meisjes overal ter wereld. Door een mooi cadeau te kopen uit de feestcollectie steun je de samenwerking en help je de droom van iemand anders uit te komen. Want bij Kerst sta ik nog meer stil bij de minderen in onze samenleving. Dichtbij en ver weg. 

The Body Shop Dream Big kerstcollectie
 The Body Shop Dream Big kerstcollectie
The Body Shop

De kerstgeuren zijn Juicy Pear (fris fruitig), Warm Vanilla (romig) en Rich Plum (fruitig-bloemig). Mijn favoriet is voor het tweede jaar op rij de vanille geur. Rich Plum is voor mij net wat te zoet. De Juicy Pear vind ik wat neutraler en mogelijks geschikt voor vele neuzen.

The Body Shop body butter
The Body Shop body butter
The Body Shop body butter

Ook bij The Body Shop kan je terecht voor kleine attenties tot uitgebreide geschenken. Zowel make up, skincare als fijne bodycare met als absolute topper de body butters.

The Body Shop Camomile
The Body Shop Almond Milk & Honey
The Body Shop

The Body shop raket - 18 euro
The Body Shop Almond Milk & Honey set - 38 euro
The Body Shop Camomile set - 25 euro
The Body Shop trio body butter - 12 euro


Jo Malone geurkaars

Als je graag een luxueus en stijlvol cadeau geeft, dan zit je goed met Jo Malone. Een geurkaars krijgen vind ik altijd een leuke attentie. Ik ben dol op geurkaarsen. Dit is mijn eerste Jo Malone geurkaars en ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken. Een pareltje om op je kast staan te hebben, niet?

Jo Malone geurkaars

Jo Malone is te koop bij Planet Parfum, de Bijenkorf (online) en Parfuma.
Geurkaars - 55 euro

Ik had zoveel plezier aan het maken en schrijven van deze beauty gift guide! Laat me ook zeker weten wat jou ultieme beauty cadeau is!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

samples

4 opmerkingen:

  1. Ik moet nog enkele cadeautjes halen voor nieuwjaarsfeestjes! Bedankt voor de leuke tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke cadeautjes allemaal! Zitten er producten in die raket van de Body Shop? Meestal koop ik de douchegels en/of een scrub en soms een voetscrub. Hoe was die Camomile set? Wat vond je van de kwaliteit van de Only You make-up? Echt iets voor tieners. Wat zat er in die beauty crackers?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In de raket zaten kleine producten van The Body Shop. Twee fullsize handcrèmes, twee travelsize douchegels en twee bath bombs. De douchegels, de body butters en de scrubs zijn hun cultproducten hé. Van de camomille set zal ik een review maken.

      Only You richt zich inderdaad op een jonger publiek. De kwaliteit van de adventskalendere vond ik pover. De gewone make up producten vind ik wel nog dik oké.

      Verwijderen