14 dec. 2019

BLACK FRIDAY HAUL

Waarschijnlijk ben je net als mij doodgeslagen met de black friday en cyber monday mails. Toch heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om het een en ander aan te schaffen. Tenslotte is shoppen met korting dubbel zo leuk, toch? 

black friday haul

Als eerst ben ik langs geweest bij ICI Paris XL  omdat ze hun family & friends kortingsactie hadden. Volgens mij organiseren ze die zo'n twee à drie keer per jaar. Het is de moment volgens mij om parfumerie aankopen te doen aan min 21%. Hoewel bij Black Friday toevallig bij Planet Parfum 22% korting was. Wie steekt de loef af bij wie? Enfin, dat geheel terzijde. 

Ook plaatste ik voor het eerst een online bestelling via de webshop van Paula's Choice. In het verleden heb ik meermaals (veelal) travelsize producten getest en uitgeprobeerd. Telkens zijn ze mij goed bevallen. Hun 2% BHA exfoliant vind ik subliem. Aangezien mijne quasi op was, maakte ik van de gelegenheid gebruik om een order te bestellen. Met 20% korting op de volledige bestelling en nog een gratis fullsize product extra. Netjes! Ook werd de bestelling zeer snel geleverd.
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig lipkleurtje! Ook je totale make-up zag er erg mooi uit! Je hebt zeer interessante producten gekocht van Paula's Choice. Hopelijk komt er later ook een review online. Ook de productjes van bij Ici Paris lijken mij erg fijn. Ik heb ze zelf nog nooit gebruikt. Ik sta echt versteld van dat ze je maar 1 staaltje hebben meegegeven. Meestal krijg je er toch 2 a 3 mee. Is inderdaad teleurstellend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! De lipkleur is een lipgloss van Dior. Ik ga zeker de producten reviewen! Ja, ik vond één staaltje ook wel mager. Maar dat is misschien de nieuwe policy?

      Verwijderen