21 aug. 2016

REVIEW HANNAH HIGH QUALITY

hannah High Quality

De beste anti-age tip die je kan krijgen is: smeer dagelijks een SPF. Schadelijke UV-stralingen zijn de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering en het ontstaan van pigmentvlekjes. Aangezien ik mezelf hier erg bewust van ben, smeer ik dagelijks trouw een SPF op het gelaat.

Hannah High Quality (SPF15) is een zonnecrème die aangeraden wordt aan lichte huidtypes die makkelijk bruinen. Tot deze categorie behoor ik helemaal. High Quality biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen en behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Naast beschermen, bevat de zonnecrème verzorgende ingrediënten zoals goudsbloem, soja, sheabutter, macadamia olie, vitamine A, paardenkastanje en aloë vera  voor een regenererende en kalmerende werking. 

Bij het afrekenen van dit product verschrok ik  even van de prijs. 57 euro is niet mals voor een zonnecrème, maar niets in vergelijking met mijn duurste zonnecrème aankoop ever (Sisley Brume Lactée). De hannah zonnecrème is er eentje met een plus. Je kan tijdens de zomermaanden High Quality perfect gebruiken als dagcrème (zoals ik doe) en in de wintermaanden met een serum en/of met een dagcrème eronder.

Hannah is een merk dat gericht is op huidverbetering. Dus verwacht geen fancy verpakkingen en lekkere geurtjes. Ik zou de verpakking omschrijven als hygiënisch en makkelijk doseerbaar. Het luchtledige pompsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten beter bewaard blijven en je hebt niet veel nodig om je volledig gelaat en hals te voorzien van een laagje crème. Een groot pluspunt: je hebt geen last van strepen, noch een witte waas. Deze zonnecrème is neutraal in de neus en heeft een goede uitsmeerbare, lichte textuur. Doorheen de dag breng ik plaatselijk (opnieuw) matterend poeder aan. Omdat mijn huid de neiging heeft makkelijk te glimmen.
 
hannah High Quality

In totaliteit is dit een fijne zonnecrème. Vanwege de prijs gebruik ik de crème louter en alleen voor het gelaat en niet op mijn lichaam. De SPF is aan de lage kant, vandaar dat ik deze op vakantie niet gebruik, noch op dagen dat ik in België veel buiten ben. Echter voor dagelijks gebruik (ik werk op een kantoor) vind ik dit een goed werkende zonnecrème met een verzorgende werking. In het hannah Sun Perfection gamma bestaat er naast High Quality een zonnecrème SPF 10 (Fade Treatment), SPF 30 (Juvi Protect) en een bijpassende zonbeschermende lipbalm (Full Lips). Best laat je je adviseren door een hannah huidcoach die een inschatting kan maken welke crème het beste bij jouw huidtype past. Ik heb alvast op 9 september een nieuwe afspraak bij mijn hannah huidcoach voor een hannah Xperience behandeling. Yeah!

hannah is te koop bij een hannah huidcoach.
High Quality 75 ml - 57 euro


Fijne zondag!

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

 1. Klinkt best goed. Alleen had een hogere SPF inderdaad wel beter geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor dagelijks gebruik vind ik SPF 15 prima, maar er bestaat ook nog een SPF 30 (Juvi Protect).

   Verwijderen
 2. Zou bij mijn huidtype wat minder goed passen maar voor jou klinkt dit als een heel fijn product! Fijn voor in je dagelijkse routine :)

  BeantwoordenVerwijderen