10 feb. 2019

CATRICE POWERWOMEN LOOK

Een tijdje geleden kreeg ik van Catrice een leuk pakket met daarin zes Catrice make up producten. Zorgvuldig uitgekozen door Catrice voor mama's. Superhandige en snelle make up producten om in een handomdraai een leuke look te creëren. Die de korte nachten en de lange dagen snel doen vergeten. Natuurlijk hoef je geen moeder te zijn om deze producten te gebruiken. Ze zijn geschikt voor jong en oud.

Catrice


Laten we beginnen met een product dat ik niet meteen klasseer onder de categorie make up, maar onder verzorging. Het is de Catrice Lip Sugar Scrub and Balm. Het is een twee in één. Ik breng de scrub aan op mijn lippen zoals ik een lipstick zou aanbrengen. Je voelt meteen de korrel en vervolgens scrub ik zachtjes met mijn vingertop. De scrub lost niet volledig op en het overtollige neem ik weg via een tissue. Je lippen zijn voorzien van een dun laagje verzorging, maar ik breng graag nog een extra laagje aan met een gewone lipbalsem. Handig om je lippen velletjesvrij te houden tijdens de wintermaanden. En kissproof.

Catrice Lip Sugar Scrub and Balm

Een mooi kleurtje nagellak staat altijd leuk. Helaas maak ik er te weinig tijd voor vrij en ga ik meestal nagellakloos door het leven. Hoewel dochterlief afgelopen week voor het eerst haar nageltjes heeft laten lakken. Hashtag zo schattig! De ICONails collectie biedt een gel finish en een maximale houdbaarheid. Deze moet ik dringend maar eens gaan testen.

Catrice ICONails
Catrice ICONails

De #Insta To Go Blur Stick is een product waar ik hoge verwachtingen over had. Een soort eraser voor tekenen van vermoeidheid, oneffenheden en fijne lijntjes. Na een paar keer gebruiken, moet ik concluderen dat dit geen wondergom is.  Het voelt aan als een siliconen primer in stick vorm. Een subtiel blurring effect. Ik had gehoopt op meer resultaat. Het formaat is compact en handig. 

Catrice #Insta To Go Blur Stick

Catrice #Insta To Go Blur Stick


In de winter oogt de huid net wat minder fris en soms zelfs een tikkeltje grauw. Op dat moment kan een beetje blush op de wangen wonderen doen! De Blush Box van Catrice is een water en sweatproof poeder. Voor mij moet een poeder deze beloftes niet inlossen, maar de houdbaarheid is dik oké. Op een laagje foundation blijft een poeder beter zitten, dan op de naakte huid. Maar zelfs on bare skin ben ik tevreden over de houdbaarheid. De kleur 030 Golden Corail is fris en oogt niet te hard. Perfect voor dagelijks gebruik.
 
Catrice Blush Box

Het sterproduct voor mij is het oogschaduwpalette The Fresh Nude collection. Het is een uitgebalanceerde basic palette met beige, roze en bruin tinten.  Een mix aan mat en glanzend. Het pigment is prima en de kleuren blenden makkelijk. Het is een palette waar je weinig mee kan misdoen. Dagelijks te gebruiken en geschikt voor uiteenlopende ooglooks. De verpakking voelt stevig aan en het formaat is compact. Makkelijk om mee te nemen. De prijs vind ik zeer aantrekkelijk.

Catrice The Fresh Nude collection oogschaduwpalette
Catrice The Fresh Nude collection oogschaduwpalette swatches

The Little Black One volume mascara geeft volume en separatie aan de wimpers. Het ellipsvormige polymeer borsteltje kamt de wimpers waardoor je heel makkelijk volume kan opbouwen. Meerdere laagjes is geen probleem. Dat kan deze mascara aan. Hier en daar zal je er een klontertje moeten bijnemen. Ik vind het effect dat deze mascara geeft mooi. Zeker een fijne mascara. In het begin is het wel even opletten dat je het borsteltje niet te hard aanzet tegen de wimperrand. Het polymeer borsteltje is behoorlijk hard en kan hierdoor onaangenaam aanvoelen. De kleur True Black is intens zwart en daar hou ik wel van.

Catrice The Little Black One volume mascara

Voor de look gebruikte ik de mascara, het oogschaduwpalette en de blush. Het resultaat is een typische look voor mij. Wat lichter op het ooglid en een donkere arcadeboog.

Catrice powerwomen look

Catrice powerwomen look

Catrice is te koop bij Kruidvat.
Lip Sugar Scrub and Balm - 3.99 euro
ICONails - 2.99 euro
#Insta To Go Blur stick - 3.99 euro
Blush Box - 3.59 euro 
Little Black One Volume mascara - 4.59 euro
The Fresh Nude Collection oogschaduwpalette - 4.99 euro


Beauty Treasures  
samples

5 opmerkingen:

 1. Wat een fijne producten. Die lipscrub klinkt erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ze echt een mama-pakket hebben samengesteld! Toffe producten, voor mij springen ook de oogschaduwkleurtjes eruit! Mooie look heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige look! Het oogschaduwpallet spreekt mij het meest aan. Ook de lipscrub is altijd fijn om te gebruiken en dat alles voor een goedkoop prijsje. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie look! En prachtige foto's ook 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is al lang geleden dat ik nog eens iets nieuws van Catrice heb geprobeerd. De blush vind ik een echte mooie everyday kleur en je ooglook is ook geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen