20 jan. 2019

BERNARD CASSIERE HONEY & SUGAR BODY PEELING

Eén keer per week scrub ik mijn lichaam van kop tot teen. Meestal is dat mijn douchesessie op zondag dat ik extra lang maak en even geniet van me time. Ik duik de badkamer in en geniet van mijn favoriete doucheproducten. Geluk zit soms in de kleine dingen (niet waar?). Momenteel geniet ik van de Bernard Cassière Honey & Sugar Body Peeling.

Bernard Cassière Honey & Sugar body peeling

Deze scrub maakt deel uit van een ontspannende lichaamsverzorgingslijn. Je hebt in totaal drie geuren: vanille & monoï (moet ook hemels zijn), groene thee en honing. Sinds de oudheid wordt honing gezien als een levenselixir met tal van voordelen. Denk maar aan de voedende, ontstekingswerende, kalmerende en revitaliserende werking. Het herstelt littekens, heeft een antioxidanten werking en geeft éclat aan de huid. 

De scrub is op basis van suiker. Het is een heerlijke scrub in gebruik. Zoals je ziet op de foto hieronder heb ik de scrub al meermaals gebruikt. Het is er zo eentje waar je heerlijk in kan graaien met je vingers. Door de unieke combinatie van suiker en honing is het een stroperige, dikke scrub textuur. De suiker versmelt op de huid. Je kan scrubben tot de suiker volledig opgelost is. Het is geen harde scrub wat je soms wel eens hebt met goedkopere suikerscrubs. Dat de suiker hard aanvoelt, zeker als er weinig olie aan toegevoegd is. Dat is hier totaal niet het geval. Op een vochtige huid is de scrub milder dan op een droge huid. Ik scrub steeds op een vochtige huid en dan transformeert de scrub in een melkachtige substantie die gemakkelijk af te wassen is. Nadien is je huid heerlijk zacht en gehydrateerd. Na het douche skip ik regelmatig bodylotion wanneer ik deze scrub gebruikt heb. Er bestaat een body balsem in dezelfde geur (heb ik niet getest), om het cocoon gevoel te versterken. De geur is subtiel maar oh zo zalig.

Bernard Cassière Honey & Sugar body peeling

Te koop bij een Bernard Cassière schoonheidssalon.
180 ml - 32 euro

Beauty Treasures     
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 
 
samples
 

3 opmerkingen:

  1. Ik houd echt van suiker scrubs, vooral met heerlijke oliën erin. Hoewel mijn favoriet echt de Vanille & Monoï zou zijn, klinkt deze ook heerlijk. Mooie pot ook, leuk gedecoreerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er echt een fijne scrub uit! Ik moet dat eens wat meer doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze scrub klinkt zalig. Dit merk kende ik nog niet

    BeantwoordenVerwijderen