11 jan. 2019

OXIMI - RUIK, TEST, BELEEF!

Het laatste beauty event van 2018 (voor mij) was de opening van de Oximi winkel in Edegem. Niet bij de deur, maar ik wil je graag meer vertellen over deze prachtige belevingswinkel. Want zo noem ik het wel. 


Oximi Edegem

Oximi is een unieke combinatie tussen parfumerie en parafarmacie. Het aanbod is zeer groot. Je kan er meer dan 200 merken ontdekken, ruiken, testen en beleven. Letterlijk beleven want het is een ervaring op zich. 


Oximi Edegem

Het eerste wat mij opviel toen ik de winkel binnenstapte was de rust. Een oase van rust met mooie groene accenten. De watereilanden makken het makkelijk om producten te ervaren en te testen.

Oximi Edegem

Alle merken hebben een afdeling gekregen per categorie. Je kan eenvoudig zoeken in de winkel. Wat je zoektocht naar het ideale product vergemakkelijkt. Het merk dat mij in het oog sprong was Apivita. Een Grieks merk dat al een hele poos te koop is op de Belgische markt, maar waar eigenlijk (vind ik) weinig over gepraat wordt. Hopelijk verandert dit in 2019. In mijn winkelmandje belandde het Apivita Royal Jelly gezichtsmasker in sachet vorm.


Apivita

Apivita

Voorlopig zijn er in België twee filialen. Eentje in Waterloo en een gloednieuwe in Edegem. Daarnaast opent binnenkort de e-shop. Iets waar ik naar uit kijk, want zowel Waterloo als Edegem zijn voor mij een hele afstand. Als je in de buurt woont, dan moet je gewoon een keer naar Oximi gaan. Het is echt een uniek concept. Dat je een keer ervaren moet hebben. 


Wat vind jij van dit winkelconcept?

Beauty Treasures     
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Het is echt een prachtige winkel. Zeker een keertje kijken gaan mocht je in de mogelijkheid zijn.

   Verwijderen
 2. Mijn vriendin Phuong had ook heel leuke handzeep van Apivita, echt mooie verpakking ook. aanrader ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave winkel zeg! Als ik weer eens logeer bij een vriendin in België ga ik eens kijken hier naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk komt er later ook een Oximi in ons buurt. Dat zou fantastisch zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het alvast met jou mee. Is echt zo'n mooie belevingswinkel. Alle mooie merken samen onder één dak.

   Verwijderen
 5. Waauw, wat een mooie winkel! Wil ik graag eens in gaan shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen