28 dec 2018

LAST MINUTE EINDEJAARSGESCHENK TIPS

Heel even heb ik zitten twijfelen of ik nog een blogpost zou schrijven over deze twee eindejaarsgeschenk tips. Aangezien de meeste cadeautjes reeds geshopt zijn. Toch twijfel ik er niet aan, dat dit weekend nog velen op jacht gaan. Net als ik (uhm!). Daarom nog snel twee leuke giftsets die betaalbaar zijn en een mooie waarde hebben. 

laste minute eindejaarsgeschenk tips



René Furterer Hair Experiences *
Te koop bij (online) apotheek en parafarmacie.
Adviesprijs 15.60 euro

Laten we beginnen met een geschenkverpakking voor het haar van het merk René Furterer. Het is een ontdekkingskoffertje met vier verschillende soorten shampoos. Telkens een travelsize verpakking (50 ml), perfect om kennis te maken en de shampoos uit te proberen. Zonder dat je meteen een fullsize product in huis hebt. Ik kreeg dit koffertje opgestuurd en ik ben er enorm blij mee. Vaak zie je een geschenkverpakking van bodycare of skincare, maar minder voorkomend is haircare. Ik vind het origineel en leuk.

René Furterer Hair Experiences

Volumea: volumeshampoo voor fijn haar
Tonucia: een versterkende shampoo voor voller haar
Lumicia: glansshampoo en neutralisatie van kalkafzetting op het haar
Naturia: een milde shampoo met aandacht voor je hoofdhuid

René Furterer Hair Experiences

René Furterer Tonucia shampoo

René Furterer heeft 60 jaar expertise op gebied van haarverzorging en doet daarbij hoofdzakelijk beroep op natuurlijke ingrediënten. Ik kan niet wachten om deze producten verder te ontdekken en uit te proberen. 

The Body Shop Festive Body Butter Trio

Te koop bij The Body Shop
Adviesprijs 12 euro


Opnieuw een geschenkverpakking met een goede verhouding tussen prijs en inhoud. Daar houdt iedereen van, niet? The Body Shop heeft naar jaarlijkse traditie drie limited edition kerstgeuren. Soms keren bepaalde geuren terug, maar in 2018 zijn het drie nieuwe, unieke geuren. Berry Bon Bon (zoet, fruitig), Peppermint Candy Cane (fris, munt) en Vanilla Marshmallow (vanille met een twist). Van iedere geur zit er in de driehoek verpakking een travelsize body butter van 50 ml. De body butters van The Body Shop zijn heerlijk. Lekker verzorgend, romig en boordevol Community Trade ingrediënten. De Vanilla Marshmallow is mijn absolute favoriet. Het is een hele luxueuze vanille geur. Intens en warm van geur. Niet de standaard zoete vanille geur zoals je meestal voorgeschoteld krijgt. 

The Body Shop Festive Body Butter Trio

Zeker de moeite waard om ook in januari even binnen te springen bij The Body Shop. Hun solden aanbiedingen zijn altijd de moeite! Goede kortingen en vaak kan je nog voorgaande limited editions scoren. Het moment om een voorraadje in te doen voor de limited edition definitief weg is.

The Body Shop Festive Body Butter Trio
The Body Shop Festive Body Butter Trio



Beauty Treasures    
samples
 De sample in deze blogpost is aangeduid met een  *.

8 opmerkingen:

  1. Handige tips! The Body Shop is toch altijd een goed idee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 2 staaltjes van volumea heeft Peter opgebruikt. Ik de fullsize van tonucia. Is ook een leuk cadeautje zo een ontdekkingskoffertje! Ook in de body shop vind je altijd wel iets leuks!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh die body butters van TBS, ik heb ze in de sale gekocht! zo benieuwd er naar. Last minute kadootje voor mezelf, hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne tips. Inderdaad goede prijs/kwaliteitverhoudingen. Vooral het setje met de shampoos van René Furterer lijken me erg fijn. Zijn Tonucia shampoo heeft me jaren geleden (in combinatie met een complete kuur)van haaruitval afgeholpen en ben sindsdien fan. Lijkt me leuk om zo ook eens kennis te maken met de andere shampoos.

    BeantwoordenVerwijderen