17 nov. 2018

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES OKTOBER 2018

Over de maand september postte ik geen achter de schermen blogpost. Het was een super drukke maand op het werk met heel wat veranderingen en wijzigingen. Waardoor mijn aandacht vooral naar het werk ging en mijne vrije tijd spendeerde ik het liefste met mijn gezin. Dus ik pik de draad opnieuw op met de maand oktober. 

achter de schermen bij Beauty Treasures oktober 2018

Maandag is een lastige dag voor velen. Maar persoonlijk heb ik er weinig moeite mee. Ik vind het weekend super leuk, maar anderzijds ga ik ook graag werken. Dat is een goed teken zeker? 


maandag


Nieuw in mijn badkamer is de Clarins Hydra-Essentiel dagcrème. In het begin had mijn huid even tijd nodig om te wennen. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Het leek alsof de crème onvoldoende was naar mijn huidbehoefte. Intussen ben ik een halve pot verder en dit is echt wel een fijne dagcrème. Zeker ook een goed instap product als je pas begint met skincare en niet goed weet hoe en wat. 

Clarins Hydra-Essentiel dagcrème

Mijn ouders vertrokken op vakantie. Ik bracht hun weg en Alexia ging mee om uit te wuiven.

op vakantie

Enkele daagjes vrijaf, altijd leuk zeker als het mooi weer is. In oktober waren er nog enkele prachtige indian summer days. Daar geniet ik altijd van. Ik spendeerde heel wat tijd met mijn grootouders samen met Alexia.

buiten spelen
buiten spelen

Rene Furterer lanceert een vernieuwde Okara lijn speciaal voor gekleurd haar. Een haarverzorgingslijn waar aandacht geschonken wordt aan het haar sublimeren (glans) en het terwijl verzorgen. Ik ben benieuwd geworden naar het Okara Color kleurbeschermend masker. De vernieuwde lijn is te koop sinds eind oktober bij de apotheek en Planet Parfum.

Rene Furterer Okara

Rene Furterer Okara

Planet Parfum opende de eerste Anastasia Beverly Hills Brow Bar in Wijnegem en ik mocht er bij zijn. Het is een mooie, grote ABH stand waar je kan genieten van professionele brow treatments, maar ook een ruim assortiment aan make up terugvindt waaronder de lippies.

Planet Parfum Mask Bar
Anastasia Beverly Hills

Wat vind je van het ABH Norvina oogschaduwpalette?

Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills

Zondag staat in mijn agenda gereserveerd voor mijn gezin. Het is de enige dag in het weekend dat we allemaal samen thuis zijn. De dag staat in teken van ons gezin en samen zijn. Zoals op zondag namiddag naar de kermis gaan. Alexia is dol op eendjes vissen en at vrolijk kermis frietjes mee.

kermis

Eindelijk vond ik tijd om nog eens langs de kapper te gaan. Foei, dat was ook weeral even geleden. Sinds een paar jaar kleur ik mijn haar. Sinds de zwangerschap van Alexia ben ik overgestapt op kleurshampoo. Ditmaal koos ik voor bruin met een vleugje rood dat gek genoeg een paarse schijn naliet op mijn haar. Eerlijk gezegd moet ik eraan wennen, hoewel ik veel lieve reacties kreeg op instagram over mijn haarkleur.

kapper

Kleurrijke make up looks doe ik steeds minder vaak. Het Urban Decay Born To Run palette daagde mij uit om creatief aan de slag te gaan. Wat vind je van het resultaat?

Urban Decay Born to Run palette

Het eerste kerstfeestje van 2018 vierde ik samen met Yves Rocher. Het merk stelde in Antwerpen de nieuwe eindejaarscollectie voor. Je mag tal van cadeautjes verwachten in verschillende prijscategorieën. Altijd handig voor de feestdagen. Drie geurlijnen en een make up feestcollectie. Het event zelf vond ik jammer genoeg veel te druk. Laat me weten als er interesse is in product reviews!

Yves Rocher
Yves Rocher
Yves Rocher
Yves Rocher
Yves Rocher
Samen met Saar en Griet


Het laatste event van de maand (waar ik naartoe ging) werd georganiseerd door DI. Ook daar zijn weer tal van nieuwigheden die de moeite waard zijn. Zeker de merken die exclusief te koop zijn bij DI. Ik denk aan Natura Siberica, Dirty Works en Ikoo. Op mijn Facebook pagina vind je nog meer leuke behind the scenes foto's van dit DI event. Met de code BEAUTYHOTEL krijg je 20% korting op je bestelling via de webshop van DI (geldig tem 21/11/18).

DI
DI
Park Avenue
Natura Siberica
DI
Samen met Laurence

Alexia groeit als kool. Het baby is helemaal weg en ze ontdekt elke dag nieuwe dingen. Heerlijk om te zien. 

Alexia

Eind oktober gaan we ieder jaar opnieuw het pasta buffet eten bij Il Cannicco (Heusden-Zolder) voor mijn mama haar verjaardag. Aanrader!
 Il Canniccio

De maand eindigde met een stevige verkoudheid, waar ik intussen gelukkig vanaf ben! Hoe was jullie maand oktober?
 

Beauty Treasures  

samples

2 opmerkingen:

  1. Veel leuks gedaan en weer mooie foto's zoals altijd. Ik ben erg benieuwd naar het Okara color kleurbeschermend masker! De Tuva Siberica scrub heb ik ook gekocht, maar nog niet gebruikt. Verder iets van Anastasia gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen