16 jun 2018

GERMAINE DE CAPUCCINI EMPOWER YOUR SKIN

De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar het effect van pollutie op de huid. Als je dacht dat enkel UV in de categorie rood zit, dan heb je het mis. De cijfers zijn alarmerend. De huid treedt dagelijks op tegen diverse bronnen van pollutie. Denk maar aan luchtvervuiling, airco, chemische producten, ... . Germaine de Capuccini Empower Your Skin heeft als doel de huid te versterken en ze krachtiger te maken tegen schadelijke stoffen.

Germaine de Capuucini


Excel Therapy O2 1st Essence is een pre-serum. Een wat? Een pre-serum is een serum dat je als eerste stap gebruikt na het reinigen. Gevolgd door je overige huidverzorgingsproducten zoals een gewoon serum, een oogcrème, een crème en een eventuele SPF. Het pre-serum versterkt het effect van de andere producten. Een soort optimizer. Dit lichte vloeibare serum versterkt het afweersysteem, werkt herstellend en beschikt over de mogelijkheid om het rendement van de huid te verbeteren. Mooie woorden maar in mijn ogen tegelijkertijd ook vaag. Dat is ook het gevoel wat ik bij dit product heb. Ik merk weinig verschil. Nochtans ben ik bijna op het einde gekomen van het flesje. 

De textuur is aangenaam, een lange pipet die helemaal tot op de bodem gaat waardoor je de laatste restjes eruit kunt halen en een lekker geurtje. Jammer genoeg trekken deze elementen mij niet over de streep om een rebuy te garanderen.

Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 1st Essence

Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 1st Essence

Ik ben zot op schoonheidswatertjes. Een fijne nevelmist met een hydraterende werking en een verfrissend effect. Zalig gewoon. Germaine de Capuccini omschrijft Secret Mist als cosmetica met superkrachten.   

Het zakformaat kan je makkelijk overal mee naartoe nemen. Zelfs mee in een kleine handtas en in het vliegtuig. Je verstuift de mist van op 20 cm afstand 1 à 2 pompjes over het volledige gelaat. Dit is voldoende om de huid te revitaliseren. Het heeft een instant hydraterend effect, geeft een healthy look aan het gelaat en legt een drievoudige anti-pollutie schild over de huid heen. Tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals de lucht, UV-stralen en de directe omgeving. Een fijn product om aan te brengen 's morgens en/of 's avonds na het reinigen. In principe kan je Secret Mist doorheen de dag over make up aanbrengen of in de ochtend om je make up te fixeren. Echter vind ik de mist hiervoor niet fijn genoeg en is de spray in mijn ogen te hard om mooi te kunnen fixeren. Het is een spray ipv een mist/nevel.

Germaine de Capuccini Secret Mist

De verpakking van Excel Therapy O2 1st Essence is prachtig. Een glazen flesje met een mooi ombre effect. Heel stijlvol en chique. Dit in contrast met Secret Mist. De spray ligt makkelijk in de hand maar voelt goedkoop aan. Jammer, want je betaalt hier 48 euro voor wat toch niet mals is.

Germaine de Capuccini wist mij niet te overtuigen met hun 1st Essence. De Secret Mist vind ik fijn alleen jammer van de verpakking en de nevel kan in mijn ogen fijner. Als je met dat laatste niets inzit, zou ik de Secret Mist wel aanraden om een keer te proberen. Te samen met Hydracure Hyaluronic Force serum.


Germaine de Capuccini

De producten zijn te koop in een Germaine de Capuccini schoonheidssalon
Excel Therapy O2 1st Essence - 30 ml - 66 euro
Secret Mist 30 ml - 48 euro

Beauty Treasures 

samples
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten