5 mrt. 2018

GERMAINE DE CAPUCCINI HYDRACURE HYALURONIC FORCE

Ik ben dol op skincare. Dat is geen geheim. Dagelijks mijn huid goed verzorgen is voor mij dan ook een must en dat doe ik het liefste met fijne huidverzorgingsproducten. Met als doel mijn huid intensief te hydrateren. Ik testte het Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force deep hydration serum uit.

Germaine de Capuccini Hydracure Hyaluronic Force


Een waardevol serum dat bij jong en oud in de smaak zal vallen. Met een hoge dosering aan hyaluron. Een zeer populair ingrediënt dezer dagen. Misschien stel je je wel de vraag waarom is dit nu zo'n interessant ingrediënt? Met het ouder worden en door blootstelling aan de zon (UV stralen) vertraagt de werking van je eigen huidcellen. Waardoor tekenen van veroudering zichtbaar worden. Door het gebruik van de juiste producten in combinatie met een zonnefactor kunnen we dit proces vertragen en uitstellen. Helemaal tegen gaan, kan niet. Cosmetica is tenslotte geen wondermiddel. 

Hyaluron is een belangrijk ingrediënt. Het helpt het vochtniveau in de huid op pijl te houden en houdt de elasticiteit van de huid in stand. Ik merkte vooral de diepgaande hydraterende werking op. 

De textuur is een gel die makkelijk geabsorbeerd wordt door de huid. Nadien voelt het serum lichtjes plakkerig aan en dat vind ik heel kenmerkend voor dit type serum. Je kan een onmiddellijke en duurzame hydratatie verwachten. Het serum is ongeparfumeerd en geschikt voor alle huidtype. Zelfs een vette huid gaat hier aangenaam door verrast worden. Inmiddels is mijn flesje volledig op en heb ik dit serum met veel plezier en liefde gebruikt.

De verpakking is hygiënisch en eenvoudig. Geen tralalakes, maar gewoon basic. Terug naar de basis dat is de kern van dit serum. De prijs is niet mals, maar toch zou ik 54 euro opnieuw betalen. Het is een eenvoudig serum met voelbaar resultaat en daar hou ik van.

Te koop bij een Germaine de Capuccini schoonheidssalon
Hydracure Hyaluronic Force 30 ml - 54 euro 

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram


5 opmerkingen:

 1. Ik ga eens opzoeken of ik een schoonheidssalon in mijn buurt heb dat dit product verkoopt. Want het klinkt echt zeer fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je hoeveel Hyaluronic (of %) dit flesje bevat? 😉 Ideaal voor een wat rijpere huid.
  Ik wil het graag aanschaffen 😉 Eerst nog even op zoek ernaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat weet ik niet precies, maar ik ga even kijken of ik er wat meer info over kan vinden! Ik hou je op de hoogte.

   Verwijderen
  2. Dag Heidi, ik heb het nagevraagd bij het merk zelf. Het hyaluronzuur dat verwerkt zit in dit flesje bevat 3 soorten (hoog, medium en laag moleculair gewicht).

   % of H. A. of dehydrated powder of High Molecular Weight – 0,95%
   % of H.A. of dehydrated powder of Medium Molecular Weight - 0,05%
   % of H.A. of dehydrated powder of Low Molecular Weight - 0,3%

   Als ik wat opzoekwerk verricht wordt meestal in serums/crèmes 0.1 à 0.5% hyaluronzuur gebruikt.

   Hopelijk weet je hier een klein beetje meer mee.

   Verwijderen
 3. Ben wel benieuwd naar dit product, maar blijkbaar is hyaluronzuur niet zo 'evident' te gebruiken als je zwanger bent? Alé, heb me dat toch laten vertellen hé! Ik gebruik het an sich niet zo heel veel op dit moment, maar 't lijkt me echt wel een leuk product te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen