4 jun 2018

SKINCARE PLANKJE OPRUIMEN & MIJN HUIDIGE SKINCARE ROUTINE

Ik ben een echte skincare junkie. Wellicht heb ik meer potjes en tubes crème in mijn badkamer staan dan de gemiddelde vrouw. Mogelijks komt dit over als veel, maar ik gebruik wekelijks alle producten. Omdat ik het heerlijk vind om mijn huid goed te verzorgen en te soigneren. Zin om samen met mij mijn plankje om te ruimen? Terwijl vertel ik welke huidverzorgingsproducten ik gebruik en wat ik ervan vind.

 



Specifieke vragen over een product? Laat het mij zeker weten. Altijd handig om te weten waarin jij geïnteresseerd bent.

 
Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

samples

6 opmerkingen:

  1. Mooie producten. K ben benieuwd naar review over de comfort zone producten aangezien ik een gevoelige huid heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Comfort Zone producten zijn zo goed als op, waarschijnlijk zie je ze wel nog in mijn empties video voorbij komen. De producten vooral de reiniger heeft een hele aangename textuur. Het is crème die met de warmte van de huid versmelt naar een soort olie. Zodra je je vingertoppen bevochtigt, transformeert de textuur naar een melk die makkelijk af te wassen is. Heel mild en zacht. Net als de toner. Je moet zeker als je een gevoelige huid hebt, ook eens een kijkje nemen naar de Kruidvat Derma Sensitive producten. Heel budgetvriendelijk en verrassend.

      Verwijderen
  2. Ohoh, wat een lekkere producten allemaal. Leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Net gezien, maar ik kom straks er nog op terug ;) interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel wat leuke skincare producten. Leuke en interessante blog! De Optimizer lotion van EL en het double wear serum van Clarins spreken mij het meest aan! Waar heb je de Optimizer van EL gkocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over het Clarins Double Serum staat intussen een review online. De EL Optimizer lotion kocht ik bij de Company Store (outlet). Ik durf nu eerlijk niet te zeggen of deze nog te koop is. Ik heb snel eens gekeken op de site van EL zelf, Ipx en Planet Parfum. Maar daar kan ik deze niet meer op terug vinden. Of 'ie is van naam gewijzigd. Maar dat weet ik niet (helaas).

      Verwijderen