18 jan 2018

2X SLEEK HIGHLIGHTER PALETTE

Een trend die het al een tijdje heel erg goed doet, is het gebruik van highlighter. Zo goed zelfs, dat ik niet de indruk heb dat het highlighter tijdperk snel voorbij zal zijn. Na het succesverhaal van Solstice bij Sleek zijn er twee newbies die damn pretty zijn! Ik vertel je graag meer over Cleopatra's Kiss en Distorted Dreams.

Sleek highlighter

Cleopatra's Kiss bevat twee crème en twee poeder highlighters. Gelijkaardig aan de samenstelling van Solstice. Waarbij Cleopatra's Kiss een waardige opvolger is. De formule is licht, brengt makkelijk aan en de texturen kan je onderling mixen. De crème plakt niet wanneer je deze al deppend aanbrengt op het gelaat, lichaam of decolleté.

Sleek Cleopatra's Kiss

De verpakking is een gouden spiegel. Oogt leuk, maar staat in een mum van tijd vol met vingerafdrukken. Aan de binnenzijde bevindt zich een volwaardige spiegel en een kwastje, dat volledig verwaarloosbaar is van kwaliteit. 

Sleek Cleopatra's Kiss

De kleuren en de combinatie is zeer draagbaar en zal bij het grote publiek in de smaak vallen. Momenteel zijn de bronze tinten (bovenste rij) voor mij een tikkeltje te donker vanwege de winter. Daarom focus ik mij in het gebruik op de parelmoer witte crème highlighter en de baked roze poeder highlighter.

Sleek Cleopatra's Kiss

Cleopatra's Kiss palette is een overduidelijk warm palette. Distorted Dreams is van een ander kaliber. Eentje met een veel hoger fun gehalte. Misschien niet meteen de highlighter kleuren om te gebruiken in een simpel werk lookje in de ochtend.

Bij de meeste DI filialen zal dit palette uitverkocht zijn, het was tenslotte een limited edition. Toch heb ik goed nieuws, via Boozyshop kan je dit palette nu in sale kopen voor 9.95 euro. Whoop! Whoop!

Sleek Distorted Dreams

Ook hier weer een combinatie tussen crème en poeder highlighters. De kleuren zijn bijzonder. Groen of lila? Het voelt aan als buiten de lijntjes kleuren en het effect is knallen! De glans is mooi en zoals een glans hoort te zijn. Glanzend, niet glitterig. Jammer genoeg dezelfde spiegel verpakking. Ik vind het niet prettig dat de verpakking constant vuil oogt, vanwege de vingerprints.

Sleek Distorted Dreams swatches

Sleek heeft zich zelf overtroffen met zulke mooie highlighter paletten op de markt te brengen. De kwaliteit is prima, niets op aan te merken en de prijs is betaalbaar. De twee paletten kosten in principe hetzelfde. Cleopatra's Kiss bevat 4 kleuren en een kwastje. Distorted Dreams bevat 5 kleuren, geen kwastje en is in hoeveelheid (uitgedrukt in gram) minder. Zelf vind ik dat geen probleem, maar de limited edition is net wat duurder geprijsd. Sleek kan je makkelijk online bestellen en kopen bij DI (exclusiviteit).

Sleek is te koop bij DI en Boozyshop.
Cleopatra's Kiss 9g - 13.99 euro
Distorted Dreams 6g - 13.99 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Waauw, wat een prachtige kleuren! Ik ben dol op highlighter en gebruik het dagelijks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het eerste palette is zooo moooi!

    BeantwoordenVerwijderen