26 nov 2017

URIAGE HYSÉAC 3-REGUL GETINTE ALLROUNDVERZORGING SPF 30

Tijdens de zomer oogt de huid perfect. Je ziet er goed uit. Een zonnige teint en puistjes lijken te verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een beetje higlighter op je snoet en je straalt. De zomer ligt intussen een poosje achter ons en we krijgen af te rekenen met het reboundeffect van de zon. Een doffe teint en onzuiverheden steken de kop op. Uriage pakt het probleem aan met de introductie van de nieuwe Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging met SPF 30.

Uriage Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging SPF 30

Even een korte situatieschets wat zon met de huid doet. Een huid met acné die blootgesteld wordt aan de zon vertoont na verloop van tijd minder onzuiverheden en puistjes. Het achterliggende mechanisme dat in werking treedt, is eenvoudig. De huid reageert minder snel doordat UV stralen de immuniteit van de huid aantast. De productie van vrije radicalen in de huid komt op gang en vernietigen bestaande bacteriën. In eerste instantie hoor je alleen maar gejuich maar na de zomer (nu dus) gaan de bacteriën woekeren en flakkert acné opnieuw op. Soms zelfs feller dan voorheen. Daarom is het belangrijk om dagelijks een goede SPF te gebruiken die je niet alleen beschermt tegen vroegtijdige veroudering, maar evengoed tegen acné uitbarstingen. 

Uriage Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging SPF 30

De nieuwste telg in het Uriage Hyséac gamma is een getinte allroundverzorging met SPF 30. Een verzorging met een globale aanpak voor acné. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik grote fan ben van multifunctionele producten. Deze getinte dagcrème bestrijdt onzuiverheden (puistjes, zwarte puntjes, ...),  matteert de huid overdag, egaliseert, beschermt en verzorgt.  

Beauty Treasures testte uit...
Een handige, compacte tube met een fijn spuitmondje om goed te kunnen doseren. De getinte crème is verkrijgbaar in een universele tint die zich aanpast aan de huid. Als ik een dun laagje aanbreng, match de tint goed. Kies ik voor meer dekking, dan oogt de kleur net wat te roze voor mijn ondertoon. Uriage belooft een goede dekking, een mat effect en een verzorgende werking. Ik kan beamen dat de crème doorheen de dag matteert en goed werkt (zeker in combinatie met de overige Hyséac producten). De dekking evenaart een foundation niet, het is en blijft een getinte dagcrème. Oneffenheden en roodheden worden minder opvallend en de teint wordt geëgaliseerd. Wil je een goed dekkende foundation met een acné werking dan kies je best voor Vichy Dermablend. In mijn geval is mijn huid een pak rustiger geworden dan voor mijn zwangerschap. Waardoor deze Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging met SPF 30 perfect is. 

Geschikt voor (jonge) dames met ané die opzoek zijn naar een corrigerend product dat toch zeer natuurlijk oogt.

Uriage Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging SPF 30

Uriage Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging SPF 30

Uriage is te koop bij de (online) apotheek.
Hyséac 3-Regul getinte allroundverzorging SPF 30 40 ml - 16.90 euro

Beauty Treasures 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb graag wat meer dekking, maar klinkt anders wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij hoeft niet noodzakelijk een getinte allround verzorging met SPF in één. Is praktisch een makkelijk, maar of de tint foundation juist is, denk ik dat je geluk moet hebben.

    BeantwoordenVerwijderen