9 nov 2017

GERMAINE DE CAPUCCINI LOUNGE COLLECTION

Germaine de Capuccini Lounge look

Ik ben geen fan van het najaar. Het winteruur, vroeg donker en koud weer. Nope, niet mijn ding, maar herfst collecties daarentegen daar word ik altijd enthousiast over. De Germaine de Capuccini Lounge herfst/winter look is er eentje om U tegen te zeggen. Een make up collectie voor de vrouw die graag haar schoonheid in de kijker zet. Met als sleutelelementen verfijning, elegantie en exclusiviteit.


De Lounge make up look is zeer compleet en bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde make up look. 
 

 Youth Perfection langhoudende anti-aging foundation

De Youth Perfection langhoudende anti-aging foundation is de eerste anti-age foundation die ik uitprobeer. De peptiden die in de foundation verwerkt zitten, stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid. Hiermee bewijst het merk meteen dat ze een professioneel skincare merk zijn. De foundation werkt liftend en geeft een gladde finish aan de huid. De SPF 15 vind ik mooi meegenomen en beschermt de huid overdag tegen UV-straling.

Germaine de Capuccini Youth Perfection

Er zitten twee tinten in de seizoenscollectie 464 Sand en 466 Spice. Slechts twee kleuren, gelukkig zitten in het vaste assortiment meerdere tinten. Zodat je makkelijker de juiste tint kan vinden. Ik match met de kleur Sand. Het effect op de huid vind ik mooi. Ik merkte dat less is more bij deze foundation van toepassing is. Een te dikke laag hoopt op in fijne lijntjes en doet je ouder lijken. De textuur is vloeibaar, makkelijk open te smeren en te blenden.

Germaine de Capuccini Youth Perfection


Germaine de Capuccini Youth Perfection

Sand - Spice

Deze foundation focust zich op anti-rimpel en is geschikt voor een mature huid. Als je een droge huid hebt, lijkt mij deze foundation een zaligheid. Ikzelf heb een gemengde huid en merk dat een laagje poeder geen overbodige luxe is. De foundation werkt egaliserend, heeft een medium dekking en is longlasting. Een minipuntje vind ik de dop van de verpakking. Deze lijkt niet goed te passen en sluit moeizaam.

Trending Palette

Ik ben dol op dit soort kleuren. Het Trending Palette in 247 Sand Storm vind ik een plaatje. Een vijfdelig oogschaduw palette met een mooie variëteit aan finishes (mat, satijn en glanzend). Een hoge concentratie gemicroniseerde pigmenten zorgen voor een goede pigmentatie en een makkelijk te blenden oogschaduw. Aan de binnenzijde vind je een spiegel en een dubbelzijdige sponsapplicator terug.

Germaine de Capuccini Trending Palette

De oogschaduw is uitgebalanceerd en je kan er ontzettend veel diverse look mee creëren. Ik ben zelf grote fan van smoky eyes, maar de lichtste kleur gecombineerd met het goud en het glanzende taupe is perfect voor een dag look. Het indigo blauw staat zeer mooi als je blauwe of bruine ogen hebt. Over het volledige ooglid voor de durvers of als accent kleur uitgevaagd op de onderste wimperrand voor een pop aan kleur.


Germaine de Capuccini Trending Palette Sand Storm

Lip Temptation

De twee lipsticks uit de Lounge look zijn romig, rijk, goed gepigmenteerd en voelen zeer comfortabel aan op de lippen. Geen matte lipstick zoals tegenwoordig trendy is, maar een lipstick met een subtiel glansje. Zoals ik het nog steeds graag heb. De kleuren 051 True (intens rood) en 052 Essential (oud roze) zijn twee kleuren die iedere vrouw standaard moet hebben.

Germaine de Capuccini Lip Temptation

Germaine de Capuccini Lip Temptation

Germaine de Capuccini Lip Temptation
 True - Essential en Colour Play blush (gemengd)
 

Day-Long Perfection eyeliner

Een goed zwart oogpotlood is onmisbaar. Germaine de Capuccini maakte gebruik van siliconenharsen, mix van wassoorten en filmvormende bestanddelen voor een comfortabele, langhoudende formule. Het potlood heeft een draai functie, waardoor je het potlood nooit moet slijpen. Vooral in de ochtend win je hier tijd mee.

Germaine de Capuccini Lounge

 Vertigo mascara

Wie mijn blog al langere tijd volgt, weet dat ik dol ben op volume mascara's. Je zal mij niet snel een lengtening mascara zien kopen. Vertigo mascara is een aanrader als je houdt van lange wimpers. De speciale was die toegevoegd is aan de formule helpt de wimpers te verlengen en te fixeren. De mascara werkt prima, geeft inderdaad heel wat lengte en volume. Het borsteltje lijkt onafgewerkt, maar desondanks geeft het een fijne applicatie.

Colour Play blush

Germaine de Capuccini Colour Play
  
677 Desire Colour Play Mozaïek is een blush en een compact poeder in één. Ik zou het eerder omschrijven als een highlighter, blush en bronzer in één. De kleuren kan je individueel of gemengd gebruiken. Zelf vind ik de combinatie van de vier fris staan. Af en toe gebruik ik de lichtste kleur als highlighter op het puntje van mijn neus en op mijn jeukbeenderen. De mozaïek is een beetje aan de poederige kant, maar zeker niet storend. 

De complete look

Germaine de Capuccini Lounge


Ik koos voor smoky eyes. Het Day-Long Perfection oogpotlood bracht ik aan als basis met hierover de mat bruine oogschaduw. Die in combinatie met het zwarte oogpotlood een soort antraciet grijze look krijgt. In de arcadeboog subtiel de gouden oogschaduw aangebracht en onder de wenkbrauwen de crème kleur voor een wakkere blik. Twee laagjes mascara en een streepje zwart op de waterlijn.

Germaine de Capuccini Trending Palette Sand Storm

Germaine de Capuccini Lip Temptation


Als foundation gebruikte ik de kleur Sand en de Colour Play mozaïek op de wangen. De lippen werden omhult met een laagje Lip Tempation in de kleur Essential. 

Conclusie

Het totaal pakket klopt. De look is mooi, draagbaar en doordat er lichte en donkere tinten in het oogschaduw palette zitten, kan je er veel kanten mee uit. Mijn persoonlijke aanraders zijn zonder twijfel de Lip Temptation lipsticks. Zeer romig en zeer fijn om te dragen. De mascara en de Day-Long Perfection zijn twee goede basisproducten. Het oogschaduw palette is prachtig evenals de mozaïek blush. De Youth Perfection foundation is net wat te voedend voor mijn huidtype en past minder goed bij mij. Deze zou ik vooral aanraden als je een drogere, mature huid hebt. 

De prijzen van de producten zijn niet goedkoop. Het oogschaduw palette en de blush vind ik persoonlijk een klein beetje aan de hoge kant. Terwijl ik met veel plezier mijn euro's zou neertellen voor de lipstick. Die is zeker zijn geld waard. De prijs van de foundation en de mascara vind ik in verhouding met de kwaliteit dat je ervoor krijgt.

Te koop bij een Germaine de Capuccini schoonheidssalon.
Youth Perfection foundation - 51 euro
Trending Palette - 71.40 euro
Lip Temptation lipstick - 29.70 euro
Day-Long Perfection oogpotlood - 18 euro
Vertigo mascara - 23 euro
Colour Play blush - 42 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Zo een mooie look! Ik merk dat ik zelf de oogschaduw en de mascara wel veel gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig plaatje Saar! Je hebt het indigo blauw niet gebruikt als oogschaduw?
    Ik was anders daar heel benieuwd naar;)! De oudroze lipstick vind ik prachtig! Ik zie mijzelf deze en de mascara wel gebruiken/kopen. Ik houd ook van romige, pigmentvolle en comfortabele lipsticks en van glos. Matte lipsticks zijn niet mijn ding. Het zijn wel mooie kwaliteitsvolle TOP producten!

    BeantwoordenVerwijderen