2 sep. 2017

BEAUTY & FASHION HAUL DUITSLAND

De afgelopen tijd heb ik mezelf verwend en ben ik opnieuw aan het shoppen geslagen. In mijn haul video toon ik mijn beauty & fashion aankopen van mijn shopping date met vriendinnen in Aken en voorts kocht ik ook online nog een paar spulletjes. Benieuwd? 


beauty & fashion haul DuitslandIk trok samen met Griet en Saar naar Aken op 15 augustus. In België een feestdag, maar in de meeste delen van Duitsland niet. Ideaal voor een dagje shoppen. Online las ik dat Sephora sinds kort aanwezig is bij Galleria Kaufhof. Mijn geluk kon niet op en mijn wishlist dikte al snel aan. Toegekomen in Aken bleek dat Sephora virtueel bij Galleria Kaufhof gevestigd is. Enkel in twee steden in Duitsland is er op dit moment een echte Sephora winkel. Geloof mij, de verontwaardiging was groot! 
 
Bij Douglas vond ik een wenkbrauwschaartje van het merk Tweezerman. Ik was er al een tijdje naar opzoek. Mijn binnenste wenkbrauwharen zijn nogal wispelturig en leiden graag hun eigen leven ...  . De grootste uitgave van de dag gebeurde bij DM. Een geweldige drogisterij die qua prijzen een stuk goedkoper is dan Kruidvat of DI in België. Ook het huismerk Balea vind ik tof. Ze hebben een ruim assortiment en regelmatig limited edition verpakkingen en/of geuren. 

Bij H&M in Aken vond ik een schattig tuniekje voor dochterlief en ik bestelde via de webshop Fashionique by Laura voor mezelf een indianen vest. 

Tot slot bestelde ik via de webshop CultBeauty het Huda Beauty Rose Gold Edition oogschaduw palette. Het plan was om dit palette te kopen in december vorig jaar bij Harrods. Wegens groot succes was het op dat moment uitverkocht. De prijs van het palette weerhield me nadien van een effectieve aankoop tot nu. Ik kan niet wachten om met dit palette aan de slag te gaan. 

Mijn blogvriendinnen Saar en Griet hebben ook een video gemaakt naar aanleiding van onze shopping date. Benieuwd naar hun beauty aankopen?


Fijne zaterdag!

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan, wel jammer van de teleurstelling x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoveel leuke spulletjes die ik eigenlijk niet moet gaan kopen maar waarschijnlijk toch ga doen. #daargaatjegeld

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat oogschaduwpalet ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen