25 aug 2017

ARCAYA BEAUTY BOX AMPULLEN

Het Duitse merk Arcaya leerde ik kennen tijdens de Estetika beurs dit voorjaar. Internationaal is het merk bekend en behoort het tot één van de betere merken op gebied van ampullen. In totaal zijn er 35 verschillende ampullen verkrijgbaar, wat zeer veel is. Elke ampul bevat een actieve werkstof voor een maximum resultaat. 

arcaya


Ter kennismaking probeerde ik de Beauty Box uit met daarin 5 ampullen. Deze kan je afzonderlijk gebruiken wanneer je er behoefte aan hebt (bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, een avondje uit, ...) of in kuurvorm 5 dagen na elkaar om je huid te boosten. 


De Beauty Box bestaat uit
  • hyaluron: diep hydraterend
  • viper: rimpelbestrijdend
  • kashmir: geeft zachtheid aan de huid
  • golden repair: lifting
  • beauté express: instant lifting

Arcaya
 
Ik gebruik op regelmatige basis ampullen om mijn huid een boost te geven. Deze ampullen ruiken lekker (geven je een luxe gevoel) en de waterige textuur smeert makkelijk open. Met één ampul van 2 ml heb je ruim voldoende voor gelaat, hals en decolleté. Ik raad aan de ampul in één keer te gebruiken, maar niets belet je om een klein restje over te houden tot de avond of de ochtend nadien. Langer zou ik niet wachten. 

De Klapp bi-phase ampullen blijven mijn absolute favorieten. Deze Arcaya ampullen vind ik prima ampullen als je pas start met het gebruik ervan of als je opzoek bent naar ampullen die prijs gewijs goed zitten en waarbij je kan kiezen uit een ruim aanbod. De Beauté Express is bijvoorbeeld een fijne ampul om te gebruiken onder een bruidsmake up.

Arcaya


Te koop via een Beauty Energy webshop - 5x 2 ml/19.90 euro

Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Ik heb deze week de laatste ampul gebruikt, de blauwe. Ik vond het ook een boostgever of een snelle dorstlesser voor de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat lijken weer echt 🔝 productjes! Ook leuk voor de feestdagen als cadeautje 👌❤
    Ik word er al hebberig van 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten zeg! Zelf gebruik ik nu ampullen van het merk Cenzaa maar dit ziet er ook veel belovend uit.

    BeantwoordenVerwijderen