10 jun 2017

BEAUTY UNBOXING OA MARIA GALLAND, NIVEA, EYLURE EN ZOVEEL MEER

beauty unboxing


Klaar om kennis te maken met enkele nieuwe producten die onlangs gelanceerd zijn? Ik selecteerde enkele suncare producten omdat deze perfect passen bij het seizoen en voorts heb ik nog wat leuks te vertellen over skincare en valse wimpers.


 
Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan niet (gratis) te abonneren op mijn Youtube kanaal

 

Mila D'Opiz Mila Sun Pretan Lotion

Een mooi bruin kleurtje dat wilt iedereen. Deze Mila D'Opiz bruiningsactivator (geen zelfbruiner) breng je minimaal één week op voorhand aan op het lichaam. De lotion gaat ervoor zorgen dat de huid wordt voorbereid op de zon, de melanine productie in de huid extra gestimuleerd wordt en helpt de huid soepel en zacht te houden. Twee vliegen in één klap.


Te koop via e-shop beautyinabox of Mila D'Opiz schoonheidssalons
200 ml - 32.30 euro

Sothys Huile de Douche

Deze douche olie kan je plaatsen onder de categorie after sun douche olie. De weldaad van diverse oliën (maïsolie, shea) gaat de huid op milde wijze reinigen en tevens voorzien van het nodige herstel. Verwacht geen douche sensatie vol schuim en bubbels, maar wel een zacht schuimlaagje en een prettig geurtje.

Te koop via een Sothys schoonheidssalon.
150 ml - 24 euro


Maria Galland suncare 

Een handige set Soin Solaire met daarin drie basis benodigdheden namelijk een aftersun gel, een zonnecrème SPF 30 voor het gelaat en een zonnecrème SPF 25 voor lichaam en gelaat. Telkens in een handig meeneemformaat van 30 ml. Perfect voor in je handtas of om mee te nemen op citytrip. De Blush Stick is limited edition en geeft de wangen een gezonde koraalkleurige blos.

Te koop via een Maria Galland schoonheidssalon of e-shop
Maria Galland Blush Stick Eclat 11 gram - 38 euro
Maria Galland Set Soin Solaire - 29.90 euro

Nivea suncare 

Nieuw bij Nivea is de zonnepop. Speciaal ontwikkelt om kinderen op een bewuste manier te laten omgaan met de zon. Zonnepop Max en Charlotte verkleuren zodra het tijd is voor een nieuw laagje zonbescherming.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt.
Nivea zonnepop incl zonnecrème vanaf 20.99 euro
Nivea Sun Kids SPF 50 roller - 6.99 euro

Garnier Skin Active botanische huidverzorging 

De nieuwe botanische skincare lijn van Garnier bestaat uit drie lijnen (droge huid, normale tot gemengde huid, gevoelige huid). Waar je tussen kan kiezen en kan zoeken naar jouw ideale huidmatch. De formules bestaan uit 96% natuurlijke ingrediënten, ecologisch verantwoorde verpakkingen en een formule vrij van parabenen, synthetische stoffen en siliconen. De prijs maakt een Garnier aankoop dubbel zo interessant.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt.
Garnier  Aloë Vera reinigingsmelk - 3.99 euro
Garnier Aloë Vera reinigingslotion - 3.99 euro
Garnier Aloë Vera dagcrème - 5.99 euro


Eylure Enchanted valse wimpers

De Eylure valse wimpers zijn mijn favoriete valse wimpers. Je kan ze makkelijk terugvinden bij DI en sommige exemplaren tevens bij Kruidvat. Ze zijn budgetvriendelijk, handgemaakt en herbruikbaar. De Enchanted collectie is limited edition en exclusief verkrijgbaar bij DI. Ze zijn vederlicht en voelen comfortabel aan tijdens het dragen. Vorig jaar testte ik tevens de Enchanted lijn en ik vind ze fantastisch.

Te koop bij DI
Eylure Enchanted limited edition - 7.99 euro (4 varianten) 


hannah Primum Elixir en Brilliant Touch

Tot slot nog twee nieuwe skincare producten van het professionele merk hannah. Om de zes à acht weken ga ik langs voor een facial bij een hannah huidcoach en ik ben steeds zeer tevreden over de behandelingen. Primum Elixir is een peeling op basis van 10% amandelzuur en kan gebruikt worden het hele jaar door. De peeling is minder intens dan een glycol peeling bijvoorbeeld, maar het blijft aangeraden om een SPF te gebruiken. Deze peeling werkt celvernieuwend, antibacterieel, werkt in op hyperpigmentatie en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De Brilliant Touch vervangt de instagram filter. Het is een crème die je als laatste stap in je skincare routine aanbrengt. Brilliant Touch bevat diamantpoeder dat het licht gaat weerkaatsen voor een heldere en egale uitstraling. De siliconenolie vult fijne lijntjes op en egaliseert oneffenheden.

hannah is te koop bij een hannah schoonheidssalon
Brilliant Touch 30 ml - 55 euro/ 10 ml - 19 euro
Primum Elixir 30 ml - 59 euro

Laat mij weten waar jij benieuwd naar bent, zodat ik hier als eerste mee aan de slag kan gaan. 

Beauty Treasures
 

4 opmerkingen:

  1. Altijd leuk zo een mega unboxing te zien. Ik vind die olie van Sothys ook een topper en de wimpers van Eylure ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Hannah producten spreken mij wel aan ;) Als ik eens uit de gips geraak ga ik eens een afspraak maken bij huidcoach Kathleen (Kathleen Snyers)
    En de wimpertjes :)
    Om te beginnen is het beter eerder met plukjes te werken of maakt dat niet veel uit?
    Ik zou direct toch al voor de ganse wimpers gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je zeker een keertje doen langs gaan bij huidcoach Kathleen. Een aanrader!

      Ik heb een hele poos geleden een blogpost geschreven over tips voor het aanbrengen van valse wimpers. Misschien pik je er wel iets uit op.
      http://www.beauty-treasures.be/2014/09/tips-voor-het-aanbrengen-van-valse.html

      Verwijderen
  3. Mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar Garnier SkinActive! De andere producten uit die lijn zijn namelijk super

    BeantwoordenVerwijderen