10 sep. 2013

NAAR PARIJS

Binnen enkele daagjes vertrek ik richting Parijs met mijn beste vriendin en blogcollega'tje Dorien! Haast niet te geloven. Lang naar uitgekeken en nu is het bijna zo ver. We vertrekken zaterdag 's morgens (heel vroeg) met IDbus en komen zondag avond terug. Time management zal belangrijk zijn om zoveel mogelijk te kunnen bezoeken. De hoofdbezigheid voor ons zal shoppen worden. Maar uiteraard zijn er enkele items die je gewoon gezien moet hebben zoals de Eifeltoren.
 
 
Maar nu vroeg ik mij af of jij leuke tips hebt van winkels, eetadresjes, bezienswaardigheden die jij vindt dat je gewoon gezien moet hebben als je naar Parijs gaat. Op onze planning staat Sephora. Deze is in het weekend open tot 1u 's nachts, heaven! Daarnaast gaan we naar Muji, Kiko, Galleria Lafayette en CityPharma. Nog aanraders?

19 opmerkingen:

 1. ik ga ook binnen enkele weken naar parijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Ik heb helaas geen tips, maar de shoppingroute lijkt me meer dan prima, hahaha! En een stop bij Ladurée? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Check bij Kiko zeker de Color Fever Must Have Eyeshadow Palettes! Ik was vorige week in Frankrijk, 1e x bij Kiko en werd spontaan verliefd op het 03 Sophisticated neutrals palet, echt prachtig :-)
  Ook het micellair water van Kiko ben ik aan het testen, het ruikt in elk geval lekker en prijs valt goed mee.
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. have fun! ik heb ook niet echt tips, gewoon genieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier in Parijs, maar dat zal zeker en vast wel lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is een Monoprix op de Champs Elysees waar je Revlon en nog allemaal andere merken kan krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo cool! Geniet ervan! Lafayette is mega!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nog nooit in Parijs geweest dus ik kan je helaas geen tips geven, maar ik kan je wel alvast heel veel plezier wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaah Parijs is echt geweldig! bekijk vooral de kleine boetiekjes want die zijn het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel plezier! Ik kan je buiten alle standaard toeristen plekjes niet echt iets aanraden.. geniet er vooral lekker van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, leuk! Ik ben al benieuwd naar jullie aankoopjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, dat zullen er misschien heel wat worden :D! Misschien achteraf maar een filmpje erover maken!

   Verwijderen