31 mei 2017

NIEUWE TREND: BYE BYE BORING HAIR

Met de zomer in aantocht is het tijd om dat saaie haar van jou een keer aan te pakken. Tenminste als je durft. Want de nieuwe trend is er eentje voor de durvers. Ik weet niet met zekerheid of ik mezelf tot deze categorie mag rekenen.

Redken City Beats

Daar waar een paar jaar geleden de dip dye look hip en trendy was, gaat het nu over een volledige kleuring. Waarbij je de keuze hebt om het professioneel te laten uitvoeren in een salon of gewoon thuis vanuit je eigen badkamer. 

Sinds kort kan je terecht bij Redken voor de City Beats behandeling. 7 vibrerende tinten met de nodige urban inspiratie vervagen gelijkmatig en progressief uit je haren zonder uitgroei. De kleur(en) transformeren van helder naar een zachte pasteltint. Je hebt de optie om te kiezen tussen één of meerdere tinten. De semi permanente kleuring blijft enkele wasbeurten in je haar.

Redken City Beats

Redken City Beats

Redken City Beats behandeling - vanaf 25 euro bij een Redken kapper

L'Oréal Colorista laat je toe de keuze te maken tot het bekomen van de perfecte haarkleur. Subtiel met een paar gekleurde lokjes doorheen je haar of ga je voor de unicorn look met roze, paars, geel, blauw, groen tinten? Dat laatste lijkt me wel gaaf voor een festival look. L'Oréal Colorista is te koop in spray vorm (één dag), wash out (enkele wasbeurten) of permanent (groeit uit).

L'Oréal Colorista

L'Oréal Colorista is te koop bij DI en Kruidvat.
Spray - 7.99 euro/Wash Out - 8.99 euro/Permanente kleuring - 9.99 euro

Overtuigd om het uit te proberen, maar heb je er niet zoveel geld voor over. Dan heeft Kruidvat een budgetvriendelijk alternatief. De Colors to Play wash out crèmekleuring houdt ongeveer drie à tien wasbeurten en is verkrijgbaar in vijf kleuren.

Kruidat Colours to Play wash out

Te koop bij Kruidvat - 3.99 euro

Ik laat de nieuwe trend even aan me voorbij gaan. Aangezien ik mezelf binnenkort nog niet zie liggen op de bevallingstafel met pink flamingo of azuurblauw haar.  Hoewel ik een paar donker paarse en rode lokjes in donker haar wel heel leuk vind staan.

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

 1. Het is niet echt mijn ding zo felle kleuren in mijn haar, maar ik kan het wel appreciëren bij iemand anders. Alhoewel anders moet ik zoiets ook gewoon eens proberen. Let's go crazy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lynn Vanbockryck3 juni 2017 om 18:51

  Ik ga het volgende week normaal proberen! Zal je laten weten hoe het resultaat is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga binnenkort de Colors to play van kruidvat eens proberen se.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het zo geweldig! Alleen m'n donkere maar zwakke haar is een lastige combi voor gekke kleurtjes verven. Blijf het toch prachtig vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen