28 aug 2013

TRENDS | OMBRE HAIR & DIP DYE HAIR

Ik en trends, vaak is het een haat-liefde verhouding. In het begin vind ik er maar niets aan en tegen het moment dat ik het "gewoon" ben, is de trend voorbij. Gelukkig heb ik dat niet met alle trends! Een trend waar geen einde aan lijkt te komen is het ombré effect in je haren. Een subtiele ombré vind ik prachtig.
 
De gekleurde dip dye look vind ik dan weer to much. Maar mocht je toch verkocht zijn aan deze hairstylingstrend dan heb je twee mogelijkheden. Ofwel laat je je haren bij de kapper kleuren. De kleur is permanent aanwezig en zal stilaan uitgroeien (of afgeknipt worden). Maar mocht je deze optie te drastisch vinden en gewoon graag een keertje wil experimenteren. Dan kan je ook thuis zelf aan de slag gaan. Online zijn er verschillende kleuren haarkrijt te koop. Color Mania is bijvoorbeeld zo'n merk.
 
How to do?
 
1. Pak een plukje haar vast en wrijf het Color Mania haarkrijt tegen je haren aan. Je kan zelf bepalen of je een plukje over de hele lengte kleurt of bijvoorbeeld enkel de onderkant.
 
2. Om te vermijden dat de kleur afgeeft op je huid of op je kleding dien je het haarkrijt te verzegelen. Dat doe je door gebruik te maken van je stijltang. En nadien fixeren met een beetje haarlak.
 
3. Hoe te verwijderen? Eenvoudig met water en shampoo.
 
 
Ik heb zelf de Color Mania Yellow Flash in mijn bezit. Ik probeerde het uit, maar het oogt flets op mijn haarkleur. Net alsof ik een doffe waas op mijn haarlengte heb. Ik sla deze haartrend over, wie weet is het volgende wel volledig mijn ding! Mocht je toch thuis de dip dye look willen uitproberen, voor 8.40 euro koop je online via de beauty webshop JohnBeerens.com het Color Mania haarkrijt.
 
Wat vind jij van deze trends?

12 opmerkingen:

  1. ombre is wel al behoorlijk uit de mode hoor, alleen die wat het idd eerst niet durfden beginnen er nu pas (te laat) aan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anoniem reageren op een blog is nochtans ook al een tijdje uit de mode...

      Verwijderen
  2. Jammer dat het product enkele een doffe waas afgeeft... Ik vind zelf ombre haar erg mooi ook als is het volgens sommige uit de mode. Ik blijf het mooi vinden omdat het anders is dat gewoon. Persoonlijk vind ik ook niet dat het iets uitmaakt of iets in de mode is of niet, zolang je het zelf mooi vind is dit het belangrijkste. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gekleurd zou ik ook niet doen, maar de gewone ombre vind ik echt heel mooi. Je moet er wel echt lang haar voor hebben vind ik, zodat het contrast mooi zichtbaar is en het niet gewoon op uitgroei lijkt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ik soms in het stad ben en dan zie ik een "ombré" dan denk ik wel regelmatig hmm is dat nu uitgroei of een geverfde ombré :D

      Verwijderen
  4. Ik ben nog altijd supertevreden van mijn ombre hair. Love it !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het mooi maar ik neem het zelf niet. Bij anderen vind ik het een superleuke trend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik versta je haat-liefdeverhouding met trends; heb ik soms ook. en je moet niet alles trends graag zien hé of toepassen op jezelf. maar ik vind ombre heel erg mooi, maar het moet een zachte overgang zijn. anders wordt het al snel marginaal. en je moet echt lang haar hebben ervoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. In het begin vond ik het ombre wel leuk maar nu loopt de halve wereld met ombre haar waardoor ik het minder leuk vind dan eerst.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi ik ben elf en heb dip dye ofz sinds februari en het was supermooie roze maar het is nu april en het is heel licht oranje blond in de zon is het mooi oranje fel maar anders is het lelijk ik heb blond haar van me eigen

    BeantwoordenVerwijderen