17 feb 2017

PAUL & JOE MAKE UP GETEST

Het weekend zet ik vandaag net een dag vroeger in dan gewoonlijk, want ik heb een dagje vrij. Hoera! Meteen een goed excuus voor extra me-time en terwijl geniet ik van de prachtige Paul & Joe make up producten. Ken je het merk al? Paul & Joe is een merk met invloed van twee culturen. Gebaseerd op Parijse romantiek en elegance gecombineerd met een vleugje Japanse manga. Ik testte een oogschaduw en een blush uit.

Paul & Joe make up


  Cheek Color - 106 Petit Promenade

Het doosje is gemaakt van een stevig karton en aan de binnenzijde vind je een grote poederdons met een schattig strikje er bovenop. De blush bestaat uit diverse ronde bolletjes in verschillende kleuren en groottes te samen met handgemaakte parels in de vorm van een kat. Super schattig! De combinatie zorgt voor een frisse roze blos op de wangen alsof je een stevige winterwandeling gemaakt hebt. De kwaliteit is prima, goed gepigmenteerd. Eens aangebracht geeft de blush een subtiele glinstering aan de wangen.

Paul & Joe make up
 Paul & Joe make up
 

 Eye Color - 102 Les Feuilles Mortes

Net als de blush is ook het oogschaduwdoosje gemaakt van een stevig karton. Ik vind het wel iets hebben, al kan ik mij inbeelden dat sommigen liever een plastieken verpakking verkiezen. De formule is verrijkt met jojoba olie, oranjebloesemwater en waterlelie extract voor een verzachtende en hydraterende werking op de ogen. Het trio bestaat uit een combinatie van goud, perzik en medium bruin. Waarbij de oogschaduws een satijnen finish hebben. De kwaliteit vind ik goed. De oogschaduw is fijn in gebruik, goed gepigmenteerd en voelt zacht aan. 

Paul & Joe make up
 Paul & Joe make up

Paul & Joe make up

De look heb ik eenvoudig gehouden. Met goud aan de binnenzijde van het oog, op het bewegend ooglid perzik en in de buitenste ooghoek de bruine oogschaduw voor extra dimensie. Afgewerkt met een dun lijntje oogpotlood en een paar laagjes mascara. Op de wangen bracht ik de Paul & Joe blush aan voor een frisse blos.

Paul & Joe make up

De producten behoren tot de limited edition herfst/winter collectie. Haast je als je nog een item wenst te bemachtigen voor de producten definitief de deur uit zijn. Op is op. Ik kan je wel verklappen dat de nieuwe lente/zomer collectie op zijn minst even mooi is. Met een fascinerende foundation primer.

Meer info over een verkooppunt in jouw buurt vind je terug op de Paul&Joe website
Cheek Color Blush - 44 euro
Oogschaduw trio - 29 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram


5 opmerkingen:

  1. Wow die blush is echt te schattig en helemaal mijn ding! Wat een goede pigmentatie ook!

    x Karen
    www.dressinginlabels.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De verpakkingen zijn allemaal zo schattig, heel tof om te zien!

      Verwijderen
  2. Oh zo schattig en leuke make up! Ik vind het een leuke draagbare look & heel naturel. Zie ik persoonlijk het liefst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De look die je kan maken met het trio is inderdaad heel draagbaar. Perfect voor een dagmake up.

      Verwijderen
  3. Waauw, die verpakkingen en die kleuren, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen