11 feb 2017

CHLOE LOVE STORY EAU SENSUELLE

Chloé Love Story eau sensuelle


Net op tijd voor Valentijn is de nieuwste Chloé geur te koop. Het parfummerk Chloé bestaat al een tijdje en toch is het een nieuwe introductie voor mij. Voor jou ook? Laten we samen kennismaken met de nieuwe Love Story Eau Sensuelle.

Chloé Love Story eau sensuelle

Iedere geur wordt ontwikkeld rond een verhaal. Want geuren hebben alles te maken met een herinnering, een belevenis, een ervaring. Zonder enige twijfel ruik je wel eens een geur en doet het je denken aan je zomervakantie, aan je kindertijd, aan de zondagse bezoekjes aan je grootouders. Herken je het? De nieuwe Love Story Eau Sensuelle brengt het verhaal van een teder en speels liefdesspel. Waarbij de vrouw onbewust verleidelijk is en een en al sensualiteit uitstraalt.

Chloé Love Story eau sensuelle

De eau de parfum onthult een nieuw facet van de oranjebloesem. Het signatuur ingrediënt in de Love Story geuren. Vermengd met zonnige noten en een bijna vanille-achtige geur van de heliotroop maakt de oranjebloesem een tikje zoeter en romantischer. De sensualiteit wordt verfijnd door een sandelhoutakkoord. Fluweelzacht, romig en met een elegante diepgang.

Chloé Love Story eau sensuelle

Mijn eerste kennismaking met Chloé is meteen een schot in de roos. Ik ben grote fan van deze nieuwe geur. Het is een bloemige geur met een beetje zoetheid. Een ultra vrouwelijke geur die goed op de huid blijft hangen. De laatste twee weken draag ik deze geur bijna non stop zowel overdag als 's avonds. Als ik 's avonds nog weg ga, spray ik wel even bij om de intensiteit op te krikken.

Te koop bij de parfumerie
Chloé Love Story eau sensuelle 30 ml - 61.11 euro
Chloé Love Story eau sensuelle  50 ml -  84.44 euro



Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen: