8 jan 2017

REVIEW VICHY DAGCREME & VICHY MICELLAIR WATER

review Vichy

Een nieuw jaar daar horen natuurlijk ook nieuwe reviews bij. Het Beauty Treasures testpanel ging aan de slag en testte enkele Vichy producten uit. Vlak na de feestdagen is het ideale moment om wat extra aandacht te schenken aan skincare en een detox kuur in te lassen.

Van de online apotheek InstaPharma kreeg ik enkele weken geleden een pakket toegestuurd met daarin de Vichy Aqualia Thermal dagcrème en het Vichy micellair water. Hun micellair water ken ik al een poosje.  Het is namelijk één van mijn favoriete micellaire waters en ook het Beauty Treasures testpanel bekroonde dit tot een fijn product.

Vichy Purité Thermale micellair water

Mocht je het principe van micellair water nog niet kennen, dan leg ik het even kort voor je uit. Het is een reinigingswater dat je aanbrengt op een wattenschijfje waarmee je vervolgens over het volledige gelaat, ogen en lippen gaat. Het is een makkelijke manier om je gelaat te reinigen, make up te verwijderen en op te frissen. Deze Vichy variant is geschikt voor gevoelige huidjes, vrij van parabenen en is geurloos. 

Er staat een volledige review  over dit geweldige product online. Ik merk op door terug te kijken naar de vorige blogpost dat de verpakking vernieuwd is en ik moet toegeven wat een verbetering! Je hebt flacons van 200 ml en 400 ml. Waarbij de grote flacon beschikt over een handig pompsysteem. Momenteel loopt er een aanbieding bij InstaPharma waarbij je een duo pak (2x 400 ml) kan aankopen voor de prijs van 15,96 euro wat een (zeer) goede deal is.

Vichy Aqualia Thermal dagcrème

De Vichy Aqualia Thermal lijn bestaat al een tijdje. Het is een huidverzorgingslijn die geschikt is voor alle huidtypes en leeftijden. De formule is gebaseerd op thermaal water gecombineerd met drie hydra bommetjes: hyaluronzuur, aquabioryl en λ-carragenen. Wellicht zeggen deze ingrediënten jou niets, maar het komt erop neer dat de verdeling van vocht over de verschillende gelaatszones bevorderd wordt. Hydratatie is een belangrijke stap in huidverzorging. Bij een tekort aan hydratatie verliest je gelaat haar fresh look, worden droogtelijntjes zichtbaar en oogt de huid minder vol.

Vichy Aqualia Thermal dagcrème

Er bestaan twee Aqualia Thermal dagcrème varianten afgestemd op je huidtype. Een volle textuur voor de droge huid en een gelcrème voor de normale tot vette huid. De gefacetteerde pot met spiegeldeksel oogt luxueus en chique. Daarbij raad ik aan om dagelijks een spateltje te gebruiken vanwege hygiënische redenen. De anniversary verpakking bevat 75 ml ipv 50 ml voor hetzelfde geld. De licht geparfumeerde dagcrème hydrateert de huid, dringt onmiddellijk in waardoor het een ideale make up basis is. De richtprijs van deze dagcrème is normaliter 23,25 euro, maar via InstaPharma kan je deze dagcrème bestellen voor 18,60 euro (75 ml). Wederom is deze net als het micellair water vrij van parabenen.

InstaPharma staat garant voor een snelle levering en gratis verzending vanaf 39 euro. Ik heb het al meermaals aangehaald. Online apotheken zijn ideaal voor het shoppen van huidverzorgingsproducten. Veelal zijn de producten een stuk goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek en links en rechts kan je er nog een bijkomende promo bij scoren.

InstaPharma

Is InstaPharma een aanrader? Het is naar mijn mening een betrouwbare webshop. Om het shopping plezier aangenamer te maken, zou ik het fijn vinden mocht de webshop nog meer afbeeldingen hebben van de producten. Sommige producten zoals de dagcrème en het micellaire water zijn niet visueel zichtbaar waardoor ik minder geneigd ben dit product in mijn winkelmandje te leggen tenzij ik het zou kennen. Een klein verbeterpunt, maar buiten dat kan ik deze online apotheek aanbevelen.

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

  1. Oh dat miscelair water wil ik zeker ook eens proberen. Good to know!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit geprobeerd. Ben sowieso niet zo into micellair water.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het ook fijn als ik het product kan zien bij de bestelling. Vichy micellair water, dat klinkt goed, ik gebruik ook al micellair water, alleen van een ander merk op dit moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit klinkt eigenlijk wel interessant! Wat jammer trouwens dat de webshop niet overal afbeeldingen bij heeft, dat zou voor mij ook een reden zijn om een product niet in mijn mandje te doen. Hopelijk doen ze dit in de toekomst nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, je bent minder geneigd het product te kopen. Tenzij je het kent en er goede ervaringen mee hebt. Voor mij een verbeterpuntje.

      Verwijderen
  5. Ik ben erg benieuwd naar het micellair water van Vichy, gebruik er nu een van Garnier. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou het micellair water van Vichy eens graag proberen!

    BeantwoordenVerwijderen