30 jan 2017

WIN WIN WIN - 3X VALENTIJN GILLETTE SET VOOR MANLIEF - GESLOTEN

Ben je je zoektocht al gestart naar het perfecte Valentijnscadeau? Ik help jou graag op weg, want ik verloot drie Gillette Rogue One geschenkdozen.

Gillette Star Wars Rogue One


Als Star Wars leek heb ik even wat Google opzoekwerk moeten verrichten, maar sinds december 2016 is er een nieuwe Star Wars film met name Rogue One. In een special edition geschenkdoos Star Wars Rogue One zal je de Gillette producten kunnen ontdekken.  Open jouw geschenkdoos en lanceer zelf een aanval op de melkweg met de Gillette producten. Vriendlief heeft al een tijdje de Gillette Fusion ProGlide FlexBall in gebruik en deze bevalt hem prima. Vandaar dat er ook een volledige review over dit scheermesje online staat. 


Dus vind je het de hoogste tijd dat je man/vriend die ruige stoppelbaard omruilt voor een gladde look. Of mag het net allemaal wat meer verzorgd zijn? Dan kan ik jou wellicht plezieren met een Gillette Rogue One geschenkdoos!


Wat kan je winnen? 

Ik verloot drie Gillette Star Wars pakketten met daarin telkens
 • Gillette Fusion ProGlide FlexBall scheermesje
 • Gillette Fusion ProGlide FlexBall navulmesjes (2 stuks)
 • Gillette Fusion scheergel 75 ml

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Instagram en Youtube.

Stuur een mailtje naar beautytreasures@hotmail.be en laat mij weten waarom jij dit Gillette pakket wilt winnen voor manlief. Enkel mailtjes met adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 10 februari 2017 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers. De pakketjes worden meteen verzonden zodat je Valentijnscadeautje op tijd arriveert.Extra bonuspunten
 
* Deel dit artikel via Facebook


May the force be with you!

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

15 opmerkingen:

 1. Super leuke winactie! Ik heb je een mail gestuurd ;)
  Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk voor mijn man! Ik heb je email gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mirjam Hellingman6 februari 2017 om 10:28

  Ik doe heel graag mee. Heerlijk wanneer mijn man zich goed geschoren heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw ik doe heel graag mee! Ik volgende je al overal 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mijn hunk Leo Muller ! Ik sta op youtube gewoon mijn naam en op instagram onder Momzymom !

  BeantwoordenVerwijderen