29 jan 2017

SUNDAY CHILL DAY

sunday chill day


Ben je klaar voor een nieuwe rubriek op mijn blog? Wellicht geen wekelijks terugkerend gegeven, maar  je mag er zeker van zijn dat je "Sunday Chill Day" op regelmatige basis gaat kunnen bekijken en lezen. Vandaag laat ik je kennismaken met mijn nieuwe aanwinsten die het lazy sunday gevoel extra benadrukken.


Wat mag je verwachten? Een rubriek vol heerlijke verwennerij die het weekend extra aangenaam maken. Ik geef je vandaag alvast een overzicht met daarin mijn nieuwe home wear, heerlijke Caribou geurstokjes, Grace Cole body splashes en het gloednieuwe Filorga sheet masker. 

Hunkemöller home wear

Het liefste draag ik een huispak thuis. Zeker op dagen dat ik weet dat ik niet veel op de planning staan heb. Gewoon losse stofjes en makkelijk zittende dingetjes. Niets zo fijn als dat! Ik loop regelmatig binnen bij Hunkemöller niet zo zeer voor hun lingerie assortiment. Daar ben ik geen grote fan van. Om twee redenen: ik heb grote boobies  en ik vind zelden een geschikte bh en als ik er eentje in mijn maat vind, dan geeft 'ie net niet de stevigheid waar ik naar opzoek ben (lang leven PrimaDonna lingerie). Maar hun pyjama's en home wear spulletjes daarentegen vind ik de max. Ik scoorde in solden deze flanellen broek met bijhorende long sleeve t-shirt. Ik was meteen verkocht. Ik betaalde voor de broek en het t-shirt te samen 17.50 euro. De kans is klein dat je dit duo nog gaat vinden aangezien de sale bijna ten einde is. Je kan beter je pijlen richten op hun nieuwe Valentijnshome wear. Ik spotte alvast een leuke grijze broek met super veel hartjes erop. Cute!

Hunkemöller home wear

Filorga Hydra-Filler Mask

Dit gloednieuwe masker ligt sinds een paar dagen in de winkel. Het Filorga Hydra-Filler sheet mask is een extreem vochtinbrengend masker op basis van hyaluronzuur, NMF-like complex en aloë vera. Deze supersnelle behandeling bevat alle voordelen om je huid in een recordtijd te hydrateren, voller en gladder te maken. Het geheim van dit masker zit in de hoge dosis laag moleculair gewicht van het hyaluronzuur. Dat direct in de huid trekt. De huid wordt opgehelderd en de batterijen worden weer opgeladen. Het sheet mask voelt lekker fris aan op de huid en sluit goed aan behalve rond mijn neus. Ook komt het masker vrij hoog rond mijn ogen. Maar dit stoorde mij niet. Ik merkte met name rond mijn ogen dat de delicate huid geplumpt was en fijne droogtelijntjes waren compleet verdwenen. Dit masker is een echt hydrabommetje dat ik kan aanrader. 

Te koop bij Ici Paris XL en iU - 9.90 euro per stuk.  

Filorga Hydra-Filler mask
+Filorga Hydra-Filler MaskGrace Cole Boutique Collection body mist

Grace Cole Boutique Collection kende ik niet tot voor kort. Het is een merk vol heerlijke bad en doucheproducten. Er zijn diverse geuren te koop in verschillende geurcategorieën: oriental, fresh, fruity, ... . De body mist flacons (100 ml) zien er op zijn minst gracieus uit. Ik ontving drie geurtjes om uit te proberen. Mijn favoriet is de delicate geur van nectarine bloesem en pompelmoes. De body mists zijn heerlijk om 's avonds na het douchen aan te brengen om je te voorzien van een licht geurtje. Of handig om in je sporttas te gooien als verfrisser tijdens het sporten.

Te koop via de webshop BeautyConcept.
 
Grace Cole Boutique Collection body mistMylène Caribou room sticks

Tijdens een MEGA tof beauty speed event deze maand ontdekte ik dat Mylène, dat ik al jaar en dag ken, ook een home assortiment heeft. Ze verkopen niet alleen beauty producten, maar ook poetsgerief, geurstokjes, ondergoed, ... . Mocht je Mylène niet kennen. Het is een Belgisch merk dat ontwikkeld wordt in een laboratorium in Heist-op-den-Berg. Waarbij de producten te koop aangeboden worden via home parties en workshops. De Caribou geurstokjes zijn geïnspireerd op Canada. Waar je oneindig kan genieten van ongerepte natuurgebieden en bergen. De Caribou geurstokjes verspreiden heerlijk de geur van vanille, muskus en bloemen. Een aangenaam aroma dat je opmerkt in de woonkamer, badkamer, ... zonder dat het té overheersend is. 

Mylène Caribou room sticks - 21 euro

Mylène Caribou room sticks
 Mylène Caribou room sticks

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo een zondag en zeker met zo een fijne producten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne rubriek! Het sheet masker lijkt me alvast zalig en voor mij is de absolute chill wear ook noodzakelijk in het weekend

    BeantwoordenVerwijderen