15 jan 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES DECEMBER 2016

In mijn achter de schermen blogpost blik ik graag terug op de voorbije maand. December was een maand om U tegen te zeggen. De sfeer van de eindejaarsfeesten, de gezelligheid, maar ook met de nodige drukte. En vooral op bloggebied stonden er heel wat mooie events op de planning. 


achter de schermen bij Beauty Treasures december 2016

De maand startte natuurlijk goed met het openen van de eerste deurtjes van de adventkalenders. Dit jaar was ik goed voorzien, want ik had maar liefst vier adventkalenders in huis. Je ziet de verschillende varianten voorbij komen in deze blogpost. Een favoriet kan ik moeilijk aanduiden omdat ze stuk voor stuk leuk waren. Qua design ging mijn voorkeur uit naar de adventkalenders van L'Occitane en The Body Shop.

L'Occitane en Rituals adventkalender

Als rasechte Belg steek ik regelmatig een frietje. Een kleine traktatie en de ideale manier om op donderdag avond het weekend in te zetten. Want op vrijdag 2 december had ik een dagje vrij. Er stond een heuse perstrip op de planning!

frietjes

Natuurlijk heb je mijn vlog over het Kruidvat Moments of Me event al zien voorbij komen. Het dagje vrij was er om samen met Kruidvat naar Amsterdam te reizen en kennis te maken met hun nieuwe budgetvriendelijke bad- en douchelijn.

Thalys

We bleven overnachten in het Element hotel in de rand van Amsterdam. De kamer was prachtig ingericht in thema van de nieuwe lijn met een fijne verwelkoming die ons stond op te wachten.

Kruidvat
 Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat
Kruidvat

Wie lief is krijgt lekkers, wie stout is de roe. In mijn geval denk ik dat het duidelijk was...  :-). Deze lekkere Leonidas attentie stond 's morgens, 6 december, te pronken op mijn bureau.

Leonidas

Samen met enkele lieve collega bloggers sprak ik af voor een pizza date in Antwerpen. We kozen voor Otomat vlakbij het Mas. Het was de eerste keer dat ik er langs ging. Vooral het pizzadeeg bij Otomat vond ik zeer lekker. Ik koos voor de klassieke Margarita met hesp en ricottakaas en een huisgemaakte limonade. 

Otomat
Otomat

Vervolgens trokken we samen naar de beautydag georganiseerd door PR bureau UPR. Waar ik tal van mooie nieuwigheden ontdekte voor 2017! 

Als eerste is er een nieuwe lichaamsverzorgingslijn, Nectar de Miels, bij Melvita op basis van thijmhoning. Lekker verzorgend en hydraterend met oa een lichaamscrème, een handcrème en een lichaamsbalsem voor de droge en gevoelige huid.

Melvita

Bij L'Occitane worden drie geuren opnieuw gelanceerd. Je kan ze beschouwen als oude bekenden. Voorlopig zijn deze drie geuren exclusief online te koop via de L'Occitane e-shop. De geuren zijn unisex, maar ik moet toegeven dat ik niet omver geblazen werd. Het zijn niet meteen parfumgeuren die ikzelf zou dragen. 

L'Occitane Les Classiques de L'Occitane

Bij Weleda zijn er begin 2017 geen nieuwe producten, vandaar dat de granaatappel lijn in de kijker gezet wordt. Deze lijn is gericht op de rijpe huid. Waarbij het granaatappel extract regeneratie en celvernieuwing stimuleert.


Weleda Granaatappel

Overigens zijn er ook nog de prachtige nieuwe highlighters in het vaste M.A.C. assortiment die je zeker eens moet gaan bekijken. Deze bloemen wou ik instant meenemen naar huis.


bloemen

De bummer van de maand gaat naar Café Beauté in Hasselt. Ik maakte een afspraak voor een gelaatsverzorging waarbij ik een Energy C behandeling in gedachten had. Al snel werd mijn voorstel teniet gedaan en werd mij de Coollift behandeling aangeraden. Wanneer ik vroeg naar meer uitleg over de behandeling, kon de schoonheidsspecialiste in kwestie vrijwel amper info geven. Eén van de grootste afknappers voor mij. Ik weet dat ik kritisch kijk naar schoonheidsbehandelingen vanwege mijn eigen achtergrond en diploma als schoonheidsspecialiste. Maar de uitleg die ik kreeg was ronduit triestig te noemen. De behandeling ansich was kort, maar oké tot mijn huid verbrand werd met het Coollift toestel. Ik verwacht geen voorkeursbehandeling als blogger. Tenslotte ben ik net als iedereen een gewone klant. Maar het kleine accident, dat de beste kan overkomen, werd geminimaliseerd tot niets. Nadat ik zelf vroeg naar meer info hoe ik best omging met de brandwonde, kreeg ik als antwoord dat ik er niets mee moest, tenslotte bloedde de wonde niet en zou het straks of morgen wel weggetrokken zijn. Mijn e-mail naar de bazin waarin ik de situatie uitlegde werd nooit beantwoord en een kleine sorry is mij nooit aangeboden geweest. Inmiddels vijf weken laten heb ik nog steeds een mooi restletsel aan de zijkant van mijn oog. Je zal begrijpen dat ik Café Beauté in Hasselt vanuit mijn eigen ervaring niet zal aanbevelen. Ik zou zeggen, kies voor een kleinschalig schoonheidssalon waarbij de focus ligt op behandelingen. 


Café Beauté

Filmpjes maken vind ik super leuk om te doen en na het opnemen van een video begint er een serieuze klus nl. editen. Mocht je interesse hebben, dan kan je je abonneren op mijn Youtube kanaal.


Youtube

Het laatste event van 2016 was eentje met een magische toets. Ik kreeg een persoonlijke invite voor de kerstborrel van Estée Lauder Companies. Het event was zeer goed georganiseerd en bestond uit allerlei kleine standjes van de merken die toebehoren tot de Estée Lauder Group. De nieuwigheden voor begin 2017 werden voorgesteld en dat zijn er heel wat. Ik werd aangetrokken door het nieuwe masker DreamDuo van GlamGlow, de natuurlijke lijn van Aveda en tal van andere toffe producten.


Estée Lauder kerstborrel
 Estée Lauder kerstborrel
 Estée Lauder kerstborrel
 Aveda
 GlamGlow
 Bobbi Brown

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Iphone7. Het duurde even voor ik een leuke cover vond. Uiteindelijk plaatste ik een bestelling via deze webshop. Een quote die 100% bij mij past.


Iphone7 hoesje

De kat van mijn ouders vindt het geweldig om mij op te wachten. Bij voorkeur kruipt Prins bovenop mijn auto om mij gedag te zeggen. 


prins

Op zaterdag avond alleen thuis zijn en opgebeld worden door je lieve ouders met de vraag of je zin hebt om mee te gaan uiteten. Ofcourse! We trokken naar L'Arco (Beringen) waar ik zoals gewoonlijk mijn favoriete pasta at. Hoewel ze er heel veel lekkere dingen hebben, kies ik meestal voor de penne pesto rosso met pancetta en pijnboompitjes en een Italiaanse limo. Spontaan komt het water opnieuw in mijn mond.


Aranciata
 L'Arco Beringen

Londen baby! In 2012 was ik er al eens een keertje geweest met een vriendin en nu opnieuw maar dit keer met Griet. Drie dagen plezier, kerstsfeer opsnuiven, shoppen en natuurlijk ook een beetje cultuur tussendoor. Eén van de leukste bezienswaardigheden vond ik Winter Wonderland. Een GIGA kerstmarkt in Hyde Park.


winter wonderland londen
Londen
Tower Bridge
 Big Ben
Lush Oxford Street
Regent Street
 Wagamama
pret a manger
 Victoria's Secret
 Harrods

Het fijne aan bloggen is dat je ook collega bloggers leert kennen tijdens events. Met Saar kan ik het bijzonder goed vinden en daarom besloten we een keertje af te spreken bij Tasty Bowl (Hasselt). 


bloggers
 Tasty Bowl

En dan zijn de feestdagen aangebroken! Niet te geloven dat we de kerstboom alweer hebben opgeruimd en dat de feestdagen voorbij zijn. De tijd vliegt ongelofelijk snel.  Hieronder mijn feest make up looks.


kerstmis make up look
 nieuwjaar make up look


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

14 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om te zien meid! Leuke maand met leuke foto's. Ben ook heel blij dat ik je heb leren kennen. Hoe kennis snel vriendinnen worden 😘.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was precies een heel toffe maand! Ik heb zelf ook een tripje Londen gepland, dus ik zit hier al te grijnzen op jouw foto's. Maar wel jammer van Café Beauté... Een verontschuldiging was nu wel gepast geweest. Zit je daar met een litteken...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een drukke maand! Leuk al die events (vooral die Estée Lauder borrel, tikkeltje jaloers hier!), wel erg jammer van die negatieve ervaring bij Café Beauté... Iedereen kan fouten maken (al vind ik het verbranden van je gezicht wel een héle grove fout), maar er professioneel mee omgaan is een must. Op dat vlak schieten ze blijkbaar tekort. Hopelijk vervaagt de schade naast je oog snel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben meteen van start gegaan in december met brandwonde zalf en nu gebruik ik bio oil voor het helingsproces te stimuleren. Laten we hopen dat het vlekje snel mooi egaal verdwijnt ;-)!

      Verwijderen
  4. Mooie foto van Prins! Was echt de moeite bij Kruidvat denk ik. En oooh boy, die friet met curryworst speciaal... chance dat mijn man dat niet heeft gezien, hij zou wenen denk ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo jammer van Café Beauté, wist niet dat ze zo onvriendelijk waren. Dat is op zijn minst een verontschuldiging en compensatie waard vind ik. Ik wilde er zelf ook eens graag gaan, omdat het interieur en concept leuk is, maar nu ga ik toch voor iets anders kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het concept en het interieur vind ik geweldig leuk en origineel ook. Maar mijn persoonlijke ervaring met de behandeling zelf is minder positief. Ik begrijp dat er fouten gemaakt worden en ansich had ik het niet "zo erg" gevonden als ze me advies gegeven hadden hoe ermee om te gaan + een kleine sorry. Maar beiden bleven uit en dat is voor mij een echte afknapper. Ik weet dat ik zelf enorm kritisch naar behandelingen kijk, maar dit alvast geen tweede keer voor mij. Mocht je gaan, hopelijk heb je dan een betere ervaring!

      Verwijderen
  6. Wat een heleboel leuke foto's, wat ontzettend slordig én slecht van de schoonheidssalon, ze hadden op z'n minst een verontschuldiging kunnen aanbieden. Het feit dat er niet op je mail gereageerd wordt zegt ook al genoeg. xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas inderdaad. Gelukkig ook heel wat leuke en mooie momenten in de maand december ;-).

      Verwijderen
  7. Wat een super leuke maandje december heb je gehad meid.
    Mooie foto's trouwens....!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoveel leuke foto's, lekker eten en heerlijke producten

    BeantwoordenVerwijderen