15 dec. 2016

KRUIDVAT MOMENTS OF ME EVENT

Enkele weken geleden belandde in mijn mailbox een persoonlijke uitnodiging voor het Kruidvat Moments of Me event in Amsterdam. Zeer nieuwsgierig en vol interesse vertrok ik samen met vriendlief (mijn plus one) richting Amsterdam. De hele reis legde ik vast in een vlog. Kijk je mee voor meer info over de nieuwe productlijn?

Kruidvat Moments of Me


Moments of Me is een nieuwe spa lijn voor thuisgebruik met fijne budgetvriendelijke bad- en doucheproducten. Ideaal als je even wilt ontsnappen en los wilt komen van de drukte des levens. Kruidvat liet zich inspireren door drie rituelen: energy, relax en balance. Telkens met een badolie, een douchegel en een zoutscrub. Afhankelijk van de geurlijn is er ook een bruisbal of badzout te koop. De prijzen variëren tussen 1.89 euro en 2.99 euro. 


 
Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet (gratis) te abonneren op mijn Youtube kanaal.

 
Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me

Voorts werden de Kruidvat klassiekers in de spotlight gezet. De Original lijn bevat tal van basisproducten die verpakt zitten in degelijke glazen of plastieken flessen en potjes. Misschien voor sommigen nostalgisch met producten zoals vitamine E dagcrème en rozenwater. 

Kruidvat Original

Het handcrème gamma werd onlangs in een nieuw kleedje gestopt en begin 2017 (eerste week februari 2017) mogen we drie bio Pure & Nature douchegels verwachten. Eveneens zoals we gewoon zijn van het huismerk van Kruidvat zeer lief voor de portemonnee.

Kruidvat handcare
 Kruidvat Pure & Nature
  
Verder kan ik je verblijden met fijne sfeerbeelden. Stay tuned voor de budgetvriendelijke reviews die er begin 2017 gaan aankomen!

Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me
 Kruidvat Moments of Me


Ik wil Kruidvat van harte bedanken voor de fijne uitnoding! Thanks!


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat leuk dat je naar Amsterdam mocht voor deze voorstelling! Ziet er echt mooi uit. Ik heb onlangs bij Oona de nieuwe collectie van Kruidvat leren kennen. Ben vooral fan van de eucalyptus geur en de zoete sinaasappel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fun times! Ben nog nooit in Amsterdam geweest, can you believe it?? Heel cool dus dat je dit mocht doen. Dat setje met die twee oogschaduwkleuren en de lipgloss is echt wel tof. Het ontbijt daar was precies wel in orde, krijg er honger van. En woaaaaah wat een gigantische zak snoep had je nog mee, zalig, haha :-D

    BeantwoordenVerwijderen