19 nov 2016

UNBOXING STYLETONE NOVEMBER 2016

Met een beetje vertraging belandde de StyleTone beauty box voor de derde maand op rij op mijn deurmat met als thema 'Power Woman'. Kijk snel verder voor de StyleTone box te ontdekken van de maand november. 

StyleTone november 2016


Mocht je nog niet bekend zijn met het concept. De box past perfect in je brievenbus, bevat maandelijks vijf fullsize producten die niet getest zijn op dieren en een leuk magazine. De voorbije maanden merkte ik op dat StyleTone meer focust op make up. Op zich niets mis mee, altijd fijn om nieuwe make up artikelen te ontdekken en uit te proberen. De november box is een variatie tussen skincare en make up.

StyleTone Beautybox november 2016
♥ Lord & Berry Ultimate Lip Liner
♥ Cailyn Cosmetics Bubble Mask
♥ Meeki nagellak
♥  Ziaja handcrème
♥ Tini Beauty lipstick

 Lord & Berry Ultimate Lip Liner (16 euro)

Het Italiaanse make up merk Lord & Berry heeft een lipliner toegevoegd aan de box in de kleur Bare. Een bruine nude kleur die je kan combineren met een bruine tint lipstick of lipgloss voor de jaren negentig look die deze dagen hip en trendy is. Hoewel het lippotlood macadamia olie en waterlelie extract bevat, vind ik het aanbrengen vrij stroef verlopen. Eens de kleur aangebracht is, kan je wel genieten van een lange houdbaarheid. Prijsgewijs geen goedkoop lippotlood. 

Lord & Berry Ultimate Lip Liner
 Lord & Berry Ultimate Lip Liner

Cailyn Cosmetics Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask (9.95 euro)

Dit is voor mij het leukste product uit de box. Een sheet masker dat na drie seconden verandert en zuurstof belletjes kan toveren. Dit lijkt mij fun om te doen en ik kan niet wachten om dit masker uit te proberen en te zien wat ik ervan vind. De inwerktijd is kort (3 minuten) en zorgt voor een dieptereiniging, exfoliatie en hydratatie van de huid.

Cailyn Cosmetics Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask

Meeki Beauty Lab Nail Polish (9.95 euro)

Een lila paarse nagellak, niet meteen een herfst tint, maar tof als je houdt van een vrolijk kleurtje op je nagels. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een andere tint. Het borsteltje is dik en plat en brengt de nagellak makkelijk aan. De formule werkt prima en dekt na één laagje.

Meeki Beauty Lab Nail Polish
Meeki Beauty Lab Nail Polish
Meeki Beauty Lab Nail Polish


Ziaja Coconut Hand Cream (2.49 euro)

Dit is het enige merk dat ik ken uit de StyleTone box van deze maand. In het verleden heb ik al een aantal producten uitgeprobeerd van het merk en ik moet toegeven het was dik oké. Een handcrème in het najaar komt altijd goed van pas. De textuur is zeer vol en mocht je daar niet van houden, dan kan je deze handcrème ook gebruiken als handmasker. Door twee gastendoekjes vochtig te maken en vervolgens op te warmen (bijvoorbeeld in de microgolfoven). Als tweede stap je handen royaal insmeren met deze kokos crème en gedurende 15 minuten laten inwerken tussen de twee gastendoekjes. 

Ziaja Coconut Hand Cream

Tini Beauty lipstick in Irish Cream (17.95 euro)

Ik ontving de kleur Irish Cream dat in combinatie met het Lord & Berry lippotlood een mooi lipduo vormt. De verpakking oogt helaas wat goedkoop, saai en ook de geur van de lipstick vind ik vreselijk. Het ruikt naar een oude lipstick die niet meer goed is. Heel vreemd, want natuurlijk is 'ie gloednieuw. Hoewel ik de kleurcombinatie met het lippotlood erg leuk vind, verwacht ik niet dat ik deze lipstick vaak zal gebruiken. De lipcombo kan je bekijken op mijn Instagram.
 
Tini Beauty lipstick in Irish Cream
 Tini Beauty lipstick in Irish Cream
StyleTone november 2016

Zelf benieuwd geworden? Dan kan je de StyleTone november box bestellen via de StyleTone website Je kan zelf bepalen welk abonnement het beste bij je past. Per box betaal je 12.50 euro (Nederlandse leden) of 15 euro (Belgische leden) terwijl de werkelijke waarde deze maand 56.34 euro bedraagt. Voor mij persoonlijk springt het leuke bubble mask er hoog bovenuit. 

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

11 opmerkingen:

  1. Ik vond de lipstick ook echt vreselijk stinken, ben er niet echt blij mee. Jouwe combineert wel goed met het potlood, is bij mij niet het geval!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ontving inderdaad een kleur die goed bij het lippotlood past, maar als je een roze tint ontving, heb je inderdaad pech.

      Verwijderen
  2. Mijn lipstick rook ook alsof ie oud is! Vond ik echt jammer :). x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het bubble mask lijkt me fijn. Wat vond je er van Steffi?
    De nagellak is wel best mooi maar voor mij echt geen hebben dingetje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er afgelopen weekend geen tijd voor gehad omdat ik ziek was, maar misschien dat ik het morgen ga testen. Mijn ervaring ermee ga je zeker terugzien in mijn opgemaakte video van de maand november of december!

      Verwijderen
  4. Het bubbel masker springt er idd bovenuit. Zeer benieuwd naar

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe is dat masker je bevallen ? :-P Ziet er super leuk uit ! Ook de kleur van die nagellak vind ik wel mooi, maar inderdaad niet erg herfstig.. Ik heb ook een tijd styletone gehad, maar ben overgestapt naar de Amerikaanse Ipsy glam bag en ben daar echt super enthousiast over ! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het masker was leuk om te doen. Gaf een bijzonder effect. Nadien voelde mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan.

      Verwijderen