24 okt. 2016

UNBOXING STYLETONE OKTOBER 2016

Een nieuwe maand betekent een nieuwe StyleTone beauty box met een hoog ontdekkingsgehalte. Volledig in thema van de herfst met oa een bessenrode lippie. Benieuwd? Kijk snel mee en ontdek de inhoud van de oktober box. 

StyleTone oktober 2016

Je ontvangt maandelijks een box uitgewerkt rond een thema met als inhoud vijf fullsize producten die niet getest zijn op dieren. Deze maand is het thema 'ontdekkingen' van nieuwe kleuren en trends. Misschien niet onbelangrijk om te weten. De StyleTone box past perfect in je brievenbus. Geen gedoe met je postpakketje ophalen bij een postpunt in de buurt. Hoera!

StyleTone oktober 2016
 StyleTone oktober 2016


StyleTone Beautybox oktober 2016
♥ Chella eyebrow defining gel
♥ Jelly Pong Pong Lighten Up
♥ Starlooks lip crayon
♥ Hikari blush
♥ Brush Cleaner egg

Wederom, net als in de maand september, een box met de focus op make up. Al moet ik toegeven dat het 'waw effect' vorige maand groter was. 

Chella eyebrow defening gel (18 euro)

De perfecte wenkbrauw doet het al een tijdje erg goed in beautyland. Ook dit seizoen blijft de trend bij ons. Het merk Chella komt overgewaaid vanuit the USA en staat gekend voor hun wenkbrauwproducten. Een transparante wenkbrauwgel helpt je wenkbrauwen in model te houden en geeft extra definitie aan het gelaat. Deze Chella variant bevat verzorgende ingrediënten zoals zoete amandelolie, aloë vera en kamille. 

Chella eyebrow defening gel


Jelly Pong Pong Lighten Up (20 euro)

Lighten Up in de kleur Flash Nude is een chubby potlood gekenmerkt als multitasker. Gelijkaardig aan High Brow van Benefit. Het is een matte highlighter die je kan aanbrengen onder de wenkbrauwen, op je neusbrug, op de cupidoboog of als lipliner. Persoonlijk vind ik de StyleTone beauty hack met deze Jelly Pong Pong highlighter leuk bedacht. Je kan het aanbrengen in het midden van je lippen gecombineerd met een lipstick voor een ombré lip.

Jelly Pong Pong Lighten Up

Starlooks lip crayon in Majesty (19 euro)

Het formaat is compact en past zelfs in een clutch handtas. Heb je op de Louis Vuitton catwalk de 'I just ate berries' look gespot? Hoe kan je deze look namaken? Breng de lip crayon al deppend aan en hierover breng je een transparante lipgloss aan.
 
Starlooks lip crayon in Majesty

Starlooks lip crayon in Majesty

Hikari blush in Tango (15 euro)

Ik ben een grote blush fan. Hoewel ik een absolute favoriet heb, wissel ik regelmatig af. Mijn voorkeur gaat uit naar een matte blush of met een satijnen finish. Deze van Hikari is een matte kleur met een lichte textuur. De kleur Tango past bij veel huidskleuren en oogt fris en fruitig.

Hikari blush in Tango

StyleTone oktober 2016

Hikari blush - Starlooks lip crayon - Jelly Pong Pong Lighten Up

Brush Cleanser Egg (4.95 euro)

Het reinigen van mijn kwasten is eerder een moetje dan een magje. Maar het is een klusje dat ik regelmatig doe om verschillende redenen. In eerste instantie om de kwasten langer mooi te houden, maar anderzijds werken propere penselen veel beter. Bovendien gaat je huid je dankbaar zijn, want het vermindert de kans op onzuiverheden en ontstekingen. Ik gebruik al een tijdje de Sigma Brush Cleansing Mat. Het helpt om kwasten dieper te reinigen en makkelijker schoon te maken. Ik neem aan dat een klein compact eitje net even doeltreffend werkt als een super deluxe Sigma mat.

brush cleanser egg
 
Zelf benieuwd geworden? Dan kan je de StyleTone oktober box bestellen via de StyleTone website Je kan zelf bepalen welk abonnement het beste bij je past. Per box betaal je 12.50 euro (Nederlandse leden) of 15 euro (Belgische leden) terwijl de werkelijke waarde deze maand 76.95 euro bedraagt. Ik ben alvast erg blij met de Chella wenkbrauwgel en de Jelly Pong Pong Lighten Up chubby stick.

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen: