14 okt. 2016

RENE FURTERER NATURIA DROOGSHAMPOO


René Furterer Naturia droogshampoo

Ik val meteen met de deur in huis: dagelijks je haren wassen is ongezond. Het klinkt vies, maar dat is het niet. Echter is er een grote maar. Niemand wilt met vet haar rondlopen. Tenzij je vettig haar leuk vindt (bestaan er zo'n mensen?) of je een week ondergedoken leeft op een onbewoond eiland. Mijn life saver is droogshampoo.


Ik heb zowat alle merken uitgeprobeerd. Van goedkope drogisterij merken tot professionele kappersmerken en nu voor het eerst ook een droogshampoo van bij de apotheek. De filosofie van René Furterer is duidelijk. Gezond haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als als een plant op een vruchtbare bodem. 

Mening & ervaring

Geen tierlantijntjes, maar een gebruiksvriendelijke verpakking met een spray die voldoende droogshampoo spuit op de juiste plaats. Hoe graag ik droogshampoo ook gebruik, de potentiële witte residu dat achterblijft, blijft een afknapper. Gelukkig is deze Naturia droogshampoo transparant en geschikt om te gebruiken voor elke haarkleur. Het hoofdingrediënt is een absorberende kleisoort dat sebum (talg) opneemt en je haar voorziet van extra volume. Net gewassen haar ruikt heerlijk fris, maar naarmate de dagen verstrijken wordt de geur minder aangenaam. Vandaar dat ik het een must vind dat een droogshampoo mijn haar schoon doet lijken en verfrist. Deze droogshampoo heeft een natuurlijk fris parfum dat niet overheersend is. 

Conclusie

Een fijne droogshampoo zeker als je een gevoelige hoofdhuid hebt. Persoonlijk vind ik de prijs aan de hoge kant. De Batiste droogshampoos zijn minder dan de helft van de prijs (rond de vijf euro) en doen exact hetzelfde. Het was een aangename kennismaking met de Naturia droogshampoo. Ik gebruik deze met veel plezier op, maar de kans op wederaankoop is klein

Verkooppunt

Ik bestelde deze droogshampoo via de betrouwbare online apotheek OnlinePharmaBox. Meermaals heb ik in het verleden producten besteld via deze apotheek. Alles wordt steeds zorgvuldig en netjes afgeleverd aan huis (of in een DPD pick up punt) de volgende werkdag. Handig en alle producten zijn aan een voordelige prijs. Bij de eerste aankoop ontvang je een extra een mooie, zachte handdoek die je kan gebruiken tijdens een pamper sessie. 

René Furterer Naturia droogshampoo 150 ml - 13.90 euro 11.12 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

 1. Heb 'm eens geprobeerd geloof ik maar ik herinner me niet meer wat ik er van vond... Ik ben op dit moment heel blij met mijn Batiste droogshampoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn product! Prijs vind ik alleen wat aan de hogere kant hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn product! Prijs vind ik alleen wat aan de hogere kant hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt er een nieuwe volger + bloglovin! Helemaal leuk deze blog. Ook ik ben nu net een droogshampoo aan het testen, vind het tot nu toe nog erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoge prijs inderdaad. Momenteel gebruik ikzelf ook die van Batiste en ik ben daar erg tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is idd wat duur, gelukkig werkt hij wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen