16 okt. 2016

GENT HAUL & WIN WIN WIN NYX LIPGLOSS SET - GESLOTEN

Finally! De NYX store kan ik afvinken van mijn to do lijstje. Sinds de opening in juni kriebelde het om een kijkje te gaan nemen, maar de plannen stopte ik tijdelijk in de ijskast. Wegens groot succes ondervond de winkel heel wat logistiek probleem. Zowel online als via social media stroomden de klachten toe. Er waren amper tot geen producten te koop. Om teleurstelling te vermijden, plande ik een tripje na de zomer. Et voilà!

Haul NYX en Urban Decay


Eerst en vooral is het een mooi, groot pand gelegen op de Langemunt met enorm veel budgetvriendelijke make up producten. Gaande van lipsticks tot concealer, poeders tot setting sprays. Het merk is, naar mijn mening, gekend voor hun lipproducten. Vandaar ook mijn focus. Verder hielden we een (uitgebreide) halt bij de Ici Paris XL op de Korenmarkt. Eén van de weinigen met een Urban Decay counter. Het was ongelofelijk druk in de winkel, maar de Urban Decay MUA (make up artist) nam uitgebreid haar tijd om je te helpen en te adviseren. Ze leverde top werk! Het loont de moeite om te wachten tot zij beschikbaar is om je verder te helpen. Geloof me vrij!

NYX lipgloss

Haul


Toffe beauty adressen 


NYX Langemunt 56 - Gent
The Body Shop Veldstraat 45 - Gent
Urban Decay counter Korenmarkt 3 - Gent
Kiehl's Koestraat 18 - Gent


Wellicht zijn er nog heel wat andere beauty stops die de moeite waard zijn, maar die ik mogelijks nog niet ontdekt heb. Dus mocht je advies hebben, laat het mij zeker weten in de comments. Bij The Body Shop hebben ze leuke producten, maar de verkoopster was aan de opdringerige kant wat een mogelijke shopervaring minder interessant maakt. Kiehl's MOET je gewoon een keertje doen. Je kan er gratis een skin check laten doen. Op basis van de resultaten wordt een stappenplan voorgesteld. Echter als je twijfelt of je wenst de producten eerst even uit te proberen dan kan dat. Kiehl's heeft een geweldige sample policy. Waardoor je thuis rustig de producten kan ervaren, uitproberen, ... . Ze doen niet moeilijk over samples meegeven en het staat je vrij om zonder aankoop de winkel uit te lopen. Op mijn wishlist staat de Kiehl's Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate.

Urban Decay All Nighter foundation


Win Win Win


Zelf benieuwd geworden? Dan heb ik goed nieuws, want ik verloot een NYX lipgloss setje aan één Beauty Treasures lezer.


Mega Shine lipgloss in de kleur Smoky Look
♥ Butter Gloss lipgloss in de kleur Maple Blondie


NYX lipgloss


Hoe kan je deelnemen?


♥  Volg Beauty Treasures via Facebook
  Volg Beauty Treasures via Instagram
  Volg Beauty Treasures via Youtube

Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Enkel e-mails met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 30 oktober 2016 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.  Veel succes aan de deelnemers en mailen maar!

NYX Setting Spray Mat 60 ml - 8.30 euro
NYX Mega Shine lipgloss - 5.10 euro
NYX Butter Gloss lipgloss - 6.20 euro
NYX Butter Gloss set - 15.50 euro
NYX Body & Eyes Glitter - 6.20 euro
Urban Decay All Nighter foundation - 36.50 euro
Urban Decay Razor Sharp eyeliner - 21 euro
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Amai, ferme haul! Ben ZEER benieuwd naar de nieuwe UD foundation. En dat NYX nu ook in Belgie zit is natuurlijk geweldig nieuws. Niet da ik er van hieruit iets aan heb, maar kan altijd iemand vanop afstand om iets sturen als het moet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je ongelofelijk veel moois gekocht! Ik wil ook echt eens naar Gent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gent is een heel leuke stad om een keertje te gaan bezoeken. Naast shoppen kan je er nog tal van andere leuke activiteiten doen.

   Verwijderen
 3. We hebben ons toen goed laten gaan :) Ik ben wel benieuwd naar die berry kleurige butter gloss!

  BeantwoordenVerwijderen