30 okt 2016

KLAPP COSMETICS BI-PHASE SERUM AMPULLEN & CLINCAL CARE MASK

Het merk Klapp Cosmetics bestaat inmiddels ruim dertig jaar en wordt gekenmerkt door innoverende producten en hightech ingrediënten. Iedereen weet waar Duitse kwaliteit voor staat. Het wordt geassocieerd met veiligheid en betrouwbaarheid en eigenlijk is het met deze huidverzorgingsproducten niet anders. Ik ken het merk al een tijdje en ik ben dan ook blij jullie meer te vertellen over het merk en de producten.

Klapp Cosmetics Clincal Care 3 steps home peeling treatment


Clinical Care 3 Steps Home Peeling Treatment


Door de huid op regelmatige basis te exfoliëren, ontdoe je de huid van dode huidcellen en reinig je op een intensieve manier in de diepte. Waardoor werkzame ingrediënten dieper kunnen inwerken en bijgevolg ook effectiever worden. Het Clinical Care 3 stappenplan is een thuisbehandeling bestaande uit een BHA (salicylzuur) peeling, een kalmerend masker en een porieverfijnend serum. 

Het salicylzuur zit vervat in een dik doordrenkt wattenstaafje, dat je vervolgens over het gelaat heen wrijft. Dode huidcellen en talg worden opgelost en eventuele ontstekingen en puistjes worden doelgericht aangepakt. Je zou tijdens de behandeling een kleine prikkeling kunnen ervaren. Zelf had ik er geen last van. Het salicylzuur is op die manier gedoseerd dat het veilig is voor thuisgebruik. 

Na het peelen is het tijd om de huid te kalmeren met een vliesmasker rijk aan werkzame ingrediënten en vocht. Het extra'tje dat in het zakje achterblijft, smeer ik altijd fijn uit in de hals. Het masker voelt lekker fris en fijn aan op de huid. Past goed rond de ogen, lippen en neus en zakt niet af.  

Klapp Cosmetics Clincal Care 3 steps home peeling treatment

De laatste stap is het serum aanbrengen om de huid te revitaliseren, te herstellen en te voorzien van vochtcompensatie. De set komt met drie treatments die je in kuurvorm kan gebruiken om je huid op te knappen en klaar te stomen voor de herfst. Het is een goede detox behandeling en na slechts één behandeling merkte ik al verschil. Mijn huid straalde meer dan voorheen. 

Bi-Phase serum ampullen 

Een nieuwe dimensie: nog sterker geconcentreerd, doelgericht effect en afgestemd op de persoonlijke behoeften. Het twee fasen serum ampul bestaat uit een gedeelte lipiden (in olie oplosbare werkstoffen) en liquide (in wateroplosbare werkstoffen) voor nog meer power.

Klapp Cosmetics Bi-Phase serum ampullen
 
In totaal zijn er vier krachtige formules verkrijgbaar: retinol, hyaluron, vitamine C en regestril. De schoonheidsspecialiste kan op maat een persoonlijke cocktail samenstellen die het beste aansluit bij jou. Een ampul is het hoogst geconcentreerde product dat je kan aanbrengen op het gelaat. Nog hoger gedoseerd dan een serum. In principe kan je dit plus serum aanbrengen in kuurvorm waarbij je één dosering verdeelt op gelaat en hals per week.

Klapp Cosmetics Bi-Phase serum ampullen

Het vitamine C bi-phase serum 
verhoogt celvernieuwing
activeert collageenvorming 
neutraliseert vrije radicalen die huidveroudering bevorderen
=> zichtbaar meer éclat

Het hyaluron bi-phase serum
vochtinbrengend
herstellend 
verbetert de weerstand van het gelaat
=> de huid voelt de volgende ochtend zacht en gehydrateerd aan

Het aanbrengen gaat snel, vlot en neemt weinig tijd in beslag. In eerste instantie had ik bang dat 1 ml te weinig zou zijn (standaard bevat een ampul 2 ml) maar doordat de formule zo samengesteld is, smeert het bi-phase serum fijn open en heb je ruim voldoende voor gelaat en hals. De producten van Klapp Cosmetics zijn vrij van parabenen, zonder PEG's en zonder minerale oliën. 

Het Clinical Care treatment raad ik aan als je opzoek bent naar een thuisbehandeling met een porieverfijnende, zuiverend, wondhelend en antibacterieel werking. Terwijl de bi-phase serum ampullen geschikt zijn voor iedereen. Als je weinig tijd hebt voor de wekelijkse pampersessie, dan kan je het masker etc skippen, maar terugvallen op deze krachtige power cocktail.


Verkrijgbaar bij een Klapp Cosmetics schoonheidssalon.

Clinical Care 3 Steps Home Peeling Treatment (3 stuks) - 24 euro
Bi-Phase serum ampullen - 6 euro/stuk (meestal verkocht 6+1 gratis)
Vragen? benelux@klapp-cosmetics.com



Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Die ampullen lijken mij wel iets! Klapp is echt wel een fijn merk want mijn schoonheidsspecialiste werkt er ook al jaren mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je zelf het serum kiezen bij dat 3 stappenplan? Is toch voorverpakt? Of zijn er meerdere voorverpakkingen met verschillende serums? Welk schoonheidsinstituut hier in de buurt verkoopt dit? Lijkt mij een super verzorging! Je hebt mijn interesse gewekt Steffi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen, je kan bij de treatment het serum niet zelf kiezen. Het serum zit inderdaad al voorverpakt. Standaard zit er een huidverfijnend serum bij dat gaat hydrateren en de huid revitaliseren. Maar je zou eventueel als je voorkeur uitgaat naar een ander serum, na het vliesmasker wel je favo serum zelf kunnen aanbrengen.

      Er is ook nog een andere home treatment set te koop (collageen).

      Je kan mailen naar benelux@klapp-cosmetics.com voor een verkooppunt in de buurt. Maar er zijn wel een aantal Klapp schoonheidsinstituten in Limburg.

      Verwijderen
  3. Die ampullen zien er wel heel interessant uit moet ik zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De ampullen trekken ook mijn aandacht! Klinkt goed allemaal

    BeantwoordenVerwijderen