28 sep. 2016

REVIEW KERASTASE DENSIFIQUE

Kérastase Densifique

Van nature heb ik fijn haar. Telkens ik iemand zie met een prachtige haardos ben ik stiekem jaloers. Daarom vind ik het geweldig om mijn haren te krullen. De illusie creëren van dik, volumineus haar. Kérastase verbeterde dit jaar hun Densifique lijn voor meer haardichtheid in alle pracht. Ik ging de test aan.

Kérastase Densifique

Vanaf je 25ste ontstaan de eerste mimiek rimpeltjes en daarmee is de toon gezet. Net als de huid ondergaat ook je haardos een metamorfose doorheen de jaren. Kérastase ontwikkelde een uitgebalanceerd complex bestaande uit stemoxydine, glycaancomplex, vitamine B3, B5, B6 en stylingpolymeer met als doel: het voeden van je haar en een beschermende coating leggen rond de haarvezel tegen het uitdunnen van het haar.
 

Er spelen diverse factoren een rol op haarverlies. Denk maar aan medicatie, stress, zwangerschap, slechte voeding, ... . Zelf heb ik geen last van haarverlies, hoewel de maand september een topper is als het op haarverlies aankomt. Mijn 'grote' probleem is dun haar in het algemeen. Naast het verstevigen van het haar richten de Densifique producten zich op het stimuleren van de haardikte en de textuur van het haar, meer volume en na drie maanden kuurgebruik een toename tot 1000 haren. 

Ik gebruikte de afgelopen weken uitsluitend de Bain Densité shampoo en de bijpassende conditioner Fondant Densité. Naar goede gewoonte geuren de Kérastase shampoo en conditioner heerlijk met geurnoten van iris, viooltjes en lichte houtnoten. Een professionele look & feel maken de gebruikerservaring dubbel zo aangenaam. Ansich merkte ik weinig tot geen (her)opleving van de hoeveelheid haarmassa. Daarvoor moet je naar mijn idee gedurende een langere periode de Densifique textuurbehandeling gebruiken. Toch had mijn haar baat bij dit haarverzorgingsgamma: zichtbaar meer volume en volume wordt makkelijker vast gehouden. Yeahzzz! De prijs van de Fondant (wat een heerlijke naam - doet mij denken aan chocolade) is niet mals. Geen impulsieve aankoop, maar het investeren waard (in combinatie met de textuurbehandeling) als je je haren een power boost wilt geven. 

Kérastase is te koop bij de Kérastase kapper. 
Densifique Bain Densité 250 ml - 23.40 euro
Densifique Fondant Densité 200 ml - 51.90 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

1 opmerking:

  1. Of het nu een vorige versie was weet ik niet, maar ik heb deze lijn geprobeerd en was er best tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen