2 okt. 2016

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES: NIEUW BLOGSEIZOEN, BRUSSELSE WAFEL XXL & SNAPCHAT

De maand september is voorbij gevlogen. Alsof ik in een tijdgat leefde waarbij de uren als seconden voorbij gingen. Enfin! Als eindconclusie kan ik stellen dat afgelopen maand zonovergoten was, druk en met leuke momenten en ervaringen. Kijk mee!

achter de schermen Beauty Treasures


Meteen het eerste weekend van de maand zakte ik af naar Hasselt voor het HAP Foodtruck festival. De perfecte manier om kennis te maken met diverse wereldkeukens onder invloed van een ontspannen sfeer. Ik koos voor een Mexican Taco gevolgd door een overheerlijke Snickers cupcake.

HAP Foodtruck festival
HAP Foodtruck festival

Het pipetje was volgezogen met caramelsaus dat je in het hart van de cupcake kon spuiten voor extra smeuïgheid of over de topping kon heen druppelen. Njamz!

Een nieuwe maand betekent ook nieuwe producten in de badkamer. Beide producten stonden al een poosje in de wachtrij om getest te worden. Het gaat over de L'Occitane Pivoine Perfecting Toner (€17 - 200ml) en Eucerin AQUAPorin Active revitalizerende oogcontour verzorging (€18.90 - 15 ml). De toner is een verfrissende toner zonder alcohol verrijkt met pioenroos extract. Het product ruikt niet alleen lekker, het verkwikt de huid, verwijdert laatste restjes zonder de huid droog en trekkerig na te laten. De oogcrème is er eentje van bij de apotheek. Eucerin focust met het AQUAPorin Active gamma op een optimale vochtbalans. Mijn eigen focus lag de laatste weken hoofdzakelijk op mijn vette T-zone in bedwang houden, waardoor ik amper tot geen oogcrème gebruikte. Fout! Want voor ik het wist, merkte ik de eerste droogtelijntjes rond de ogen op. De schuine, metalen applicator is verfrissend (zeker in de ochtend) en de lichte textuur trekt meteen in de huid. 

L'Occitane Pivoine Perfecting Toner en Eucerin oogcrème
Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleren. Eén van mijn favoriete kledingswinkels is Bobo in Tremelo. Samen met lieve vriendinnen ging ik langs voor de nieuwste trends op te pikken rechtstreeks vanop de catwalk. 

Bobo Tremelo

hannah is een professioneel merk dat rechttoe rechtaan is en mij op bepaalde punten doet denken aan Clephar. Ik heb het geluk een hannah huidcoach in de buurt te hebben. Jammer genoeg is het merk in België nog te weinig bekend. Zonde, want niet alleen de producten zijn fantastisch ook de behandelingen zijn het perfecte evenwicht tussen huidverbetering en ontspanning.

hannah

Het nieuwe blogseizoen is begonnen. Eens de zomer voorbij is, stromen de uitnodigingen voor allerlei (mooie) persevents binnen. Super leuk om te doen en ik ben de merken ook altijd zeer dankbaar als ik een uitnodiging krijg. 15 september werd ik verwacht na het werk voor een afterwork event bij Sisley HQ in Brussel. Het zeer luxueuze merk had zeer veel nieuwtjes om te vertellen oa een verstevigende hals crème, een liftende foundation, matte lipsticks, nieuwe skincare producten voor de vette huid met acné en een zeer exclusieve primer. Voor mij persoonlijk sprong de collectie Les Résines Tropicales te samen met Double Tenseur primer eruit. Naast bloggen en leuke persevents bijwonen vind ik het leuk om collega bloggers te ontmoeten. Zo maakte ik kennis met Saar.

Sisley
Sisley Double Tenseur

Mijn favoriete hotspot voor Brusselse wafels is Silversand (Blankenberge). Niet meteen mijn favoriete kuststad, maar de beste tearoom van het land is er wel gevestigd. Zeker als je houdt net als mij van XXL Brusselse wafels.


Silversand

Silversand

Griet  en ik waren al een tijdje zeer benieuwd naar de NYX store in Gent. We zakten op een zaterdag af voor een dagje shoppen. Waar ik overigens zeer dringend een haul video over moet maken! Want ik scoorde enkele prachtige producten bij NYX, maar ook bij Urban Decay. Voor we het station verlieten nog even een tussenstop bij Starbucks voor een Pumpkin Spice Latte.


Starbucks
Starbucks

NYX Gent
NYX Gent

Het lijkt wel alsof mijn leven bestaat uit beauty en eten. The Loft WPC (Hoeselt) start vanaf oktober met een zondagavondbuffet. We werden uitgenodigd op de try out dinner. Alles verliep vlekkeloos en eten was er in overvloed. 

The Loft WPC The Loft WPC The Loft WPC The Loft WPC

The Loft WPC

Weekend modus on met een maskertje. Ik ontving bij Kiehl's, die overigens een geweldige sample policy hebben, een staaltje van het Turmeric & Cranberry Energizing Radiance masker.  Een detox masker voor de vermoeide huid waarbij de cranberry zaadjes fungeren als exfoliant.

Kiehl's Turmeric & Cranberry Energizing Radiance Mask

Sinds augustus heb ik Snapchat! Wat een leuk manier om online te zijn! Mocht je mij willen volgen, je kan mij terugvinden via gebruikersnaam 'beautytreasures'. 
Snapchat
Mijn interesse was meteen groot toen ik een uitnodiging ontving van Roger & Gallet met als titel " ssshhhhttt it's a secret". Op een feeërieke locatie in Brussel vond het event plaats. Roger & Gallet lanceert Aura Mirabilis, hun eerste skincare lijn voor het gelaat. Een nieuw ritueel dat de huid regenereert, corrigeert, glad maakt, detox en zorgt voor een gezonde gloed. De lijn bestaat uit vier producten die vanaf heden verkrijgbaar zijn bij de apotheek. Prijzen schommelen tussen 19.95 euro en 54.95 euro. Ik ga even op zoek naar het juiste testpanel. Review coming soon... .

Roger&Gallet Aura Mirabilis Roger&Gallet Aura Mirabilis Roger&Gallet Aura Mirabilis Roger&Gallet Aura Mirabilis Roger&Gallet Aura Mirabilis
Roger&Gallet Aura Mirabilis Roger&Gallet Aura Mirabilis


De maand september sluit ik af met een bezoekje aan een nieuwe hotspot in Hasselt 'Café Beauté'. Gelegen in de Maastrichterstraat binnen de kleine ring en op een steenworp van de winkelomgeving. Je kan er terecht voor een heerlijke kop koffie, guilty pleasures, maar evengoed voor een quick fix van de wenkbrauwen, wimpers, gelaatsbehandelingen evenals voor de La Lacquerie. Ik ga zeer snel opnieuw langs voor een behandeling uit te proberen.

Café Beauté Hasselt
 Café Beauté Hasselt

Café Beauté Hasselt
 Café Beauté Hasselt
 Café Beauté Hasselt
 Café Beauté Hasselt
 Café Beauté Hasselt
  
Sinds enkele weken ben ik helemaal into films kijken. Vooral melige, romantische en komische films. Mijn cheesy aanrader van de maand: he's just not that into you. Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

 1. Super leuk om zo een kijkje te nemen in jouw leven! krijg wel honger van je foto's haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Sisley evenement ziet er echt tip top uit!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook wel eens naar The Loft in Hoeselt voor een avondbuffet :D Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel leuke foto's, en vooral zoveel lekkers ;) Je ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen