14 sep 2016

L'OCCITANE MY BEAUTY BASKET

L'Occitane My Beauty Basket

Hier word ik zo blij van! L'Occitane nodigt je uit voor een spontane beauty picknick in je eigen badkamer. Wat een origineel idee! Daarvoor sloeg L'Occitane de handen in elkaar met de webshop Mr. Wonderful



L'Occitane My Beauty Basket

De webshop zei mij totaal niets, maar het is een leuke shop waar ze allerlei (te) schattige spulletjes verkopen voor in huis. Zoals koffiemokken, deurmatten, bureaumateriaal, ... opgevrolijkt met leuke prints of lieve quotes.

De samenwerking resulteerde is een überschattige (mini) picknickmand ontworpen door de webshop, gevuld met de heerlijkheid van L'Occitane. Het picknickmandje is gemaakt van stevig karton en ziet er niet alleen vrolijk uit, je kan het nadien hergebruiken als opbergdoos. Ik ga deze box gebruiken als bewaardoos voor bruisballen. 

L'Occitane My Beauty Basket

L'Occitane My Beauty Basket

De inhoud bestaat uit zes essentials in meeneemformaat. Handig om mee te nemen op vakantie, maar tevens ideaal om kennis te maken met het merk of om cadeau te geven aan iemand. 

♥ Relaxing Pillow Mist 15 ml
♥ Almond Shower Oil 35 ml 
♥ Rose Shea Butter Hand Cream 10 ml 
♥ Jasmin & Bergamote Body Milk 50 ml
♥ Jasmin & Bergamote Soap 50 g
♥ Shea Butter Foot Cream 10 ml   

L'Occitane My Beauty Basket

L'Occitane My Beauty Basket

L'Occitane My Beauty Basket

De producten zijn gloednieuw voor mij met uitzondering van de Relaxing Pillow Mist die al een poosje op mijn nachtkastje staat te pronken. Een ontspannende geur met een 100% natuurlijk parfum afkomstig van lavendel, bergamot, zachte sinaasappel en gerarium. Ik vind het zalig om dit net voor het slapen gaan te verstuiven op mijn hoofdkussen en het beddengoed al houdt vriendlief hier absoluut niet van. Dus ik doe het stiekem als ik eerder naar bed ga dan hij.  Shhht, ons klein geheimpje!

L'Occitane is te koop online of via een L'Occitane verkooppunt. 
My beauty basket - 24 euro


Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Ik ben op zoek naar een nieuwe pillow spray voor het slapen gaan dus deze wil ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat mandje is echt leuk om bij te houden :-) Heb de douche-olie nu in de douche staan. Die geur is zo lekkerrrrrrr.

    BeantwoordenVerwijderen