20 aug. 2016

LE CHAT HOT TROPICS REVIEW & SWATCHES

Eind mei stelde distribiteur BlueSage de LeChat zomer collectie Hot Tropics voor tijdens een leuke ladies night. Ik zakte af om samen met het BlueSage team een lekkere cocktail te drinken en de laatste nieuwtjes te ontdekken. Ik hield de collectie even opzij aangezien de Hot Tropics lakjes naar mijn idee beter past bij de nazomer. 

Le Chat Hot Tropics
Le Chat Hot Tropics

Naar goede gewoonte zijn de kleuren verkrijgbaar in gel polish en als gewone nagellak. Meestal breng ik gel polish aan op mijn vingers en de reguliere nagellak op mijn tenen. Bij aankoop van een Le Chat gel polish krijg je standaard dezelfde kleur nagellak (fullsize) erbij. Handig voor professionals, maar evengoed voor ons als gewone klant. 

Le Chat Hot Tropics

Het kleurenaanbod van deze Hot Tropics collectie spreekt mij minder aan dan de Oasis zomer collectie 2015. Echter over geuren en kleuren kan je niet discussiëren.  

Mijn topfavoriet is All That Sass, een fushia roze kleur die goed dekt en een mooie creamy finish heeft. Niet voor niets dat ik deze in huis gehaald heb als gel polish en als gewone nagellak. Een andere kleur die ik geslaagd vind is: Cabana Cove. Dit vind ik een hele leuke kleur om te dragen in het najaar. De ideale mix tussen bruinrood en aubergine.

Le Chat Hot Tropics
Sunbeam - Lush Life- Cabana Cove
Nude Beach - All That Sass - Riding Waves


De nagellak die mij minder goed bevalt is Riding Waves (turquoise). Deze dekt minder goed in vergelijking met de andere tinten uit de Hot Tropics lijn. Na twee laagjes blijf je nog steeds mijn wit randje zien.

Sunbeam (geel) en Lush Life (groen) zijn er voor de kleurrijke durvers onder ons. Sunbeam is geen knalgeel, maar is wat warmer, in de richting van okergeel waardoor het perfect staat voor de nazomer. Voor de nudies onder ons is er Nude Beach. Een goed dekkende zachte perziktint. Voor mijn huidskleur niet de perfecte nude tint, ik neig eerder naar baby roze.

De kwaliteit van Le Chat is goed. De gel polishes hebben naar mijn idee de beste houdbaarheid en ook de Dare To Wear lakjes zijn fijn in gebruik. Voorzien van een standaard smal, dun penseel. Very oldschool maar functioneel. 

Welke kleur spreekt jou aan?

Te koop via de webshop van BlueSage
Dare To Wear nagellak 15 ml - 6.90 euro
Perfect Match gel polish 15 ml - 29.50 euro


Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten