7 aug 2016

NIVEA MICELLAIRE DOEKJES & MAKE UP REMOVER ONDER DE DOUCHE

Vrouwen zijn steeds vaker opzoek naar producten die snel, efficiënt en praktisch zijn. Ditmaal is het niet tante Kaat, maar Nivea die raad weet. Nieuw in mijn badkamer zijn de make up removers voor onder de douche en de micellaire reinigingsdoekjes.

Nivea make up remover onder de douche & micellaire reinigingsdoekjes

Nivea make up remover onder de douche

De make up remover onder de douche bevat een hydrogel en oleogel waarbij je in alle zachtheid je make up kan verwijderen zonder gebruik te maken van wattenschijfjes. Snel en makkelijk onder de douche. Ik maak mijn gezicht nat en knijp een hoeveelheid product uit de tube. Vervolgens breng ik de romige gel crème aan op het gelaat en de ogen met grote ronddraaiende bewegingen. Al mijn (oog)make up verdwijnt zonder dat mijn ogen prikken. Kort afspoelen et voilà. 

Een doordeweekse basis make up gaat er vlotjes vanaf. In het weekend wanneer ik een full face make up erop zitten heb, reinig ik meestal twee keer om vervolgens na te reinigen met een lotion/tonic. De combinatie (lauw)warm water en deze Nivea make up remover is ideaal voor het verwijderen van eyeliner en mascara.

De make up remover onder de douche is verkrijgbaar in twee varianten: voor de normaal tot gemengde huid met vitamine E (blauwe verpakking) of voor de droge en gevoelige huid met amandelolie (witte verpakking).

Nivea make up remover onder de douche

Wist je dat we om de 4 minuten ons gezicht aanraken en dit zo'n 250 keer per dag? Een reden te meer om dagelijks 's morgens en 's avonds het gelaat grondig te reinigen. Ik verbaas mij er telkens over hoe vaak vrouwen toegeven dat ze niet dagelijks hun gezicht reinigen. Het gelaat wordt voortdurend blootgesteld aan bacteriën, vervuiling,  make up, ... . Het zou gewoon standaard tot je dagelijkse routine moeten behoren. 

Nivea heeft ervoor gekozen om de micellaire water trend uit te breiden naar 3-in-1 micellaire reinigingsdoekjes. Ik geef grif toe dat ik geen grote voorstander ben van doekjes. Als tussendoortje oké, maar voor dagelijks gebruik naar mijn idee niet krachtig genoeg. Tot ik deze doekjes uitprobeerde. 

De micellen werken als een magneet voor vuil, make up en talg zonder de natuurlijke pH barrière te beïnvloeden. De doekjes zien er vrij klassiek uit, maar zijn een stuk krachtiger, efficiënter en sneller dan wat ik gewoon ben van reinigingsdoekjes. Om eyeliner en mascara te verwijderen, laat ik het doekje even op de ogen rusten zodat het micellaire water kan inwerken, voor ik zachtjes begin te wrijven. Dit doe ik trouwens ook wanneer ik een bifase oogdemaquillant gebruik.  Reingingsdoekjes zijn handig om mee te nemen op reis, om te gebruiken voor het sporten of na een avondje uit. Dan ben ik vaak te moe om nog een volledig reinigingsproces te doorlopen. Nivea heeft mij in de aangename zin verbaasd met deze innovaties. Ik zou zeggen, meer van dat aub!
 

Nivea micellaire reinigingsdoekjes

Nivea make up remover onder de douche vind ik fijn en prettig en zou ik zeker opnieuw aankopen. De micellaire reinigingsdoekjes minder snel omdat ik gewoon niet vaak doekjes gebruik. Wie benieuwd was naar de Clinique micellaire reinigingsdoekjes heeft nu een budgetvriendelijk alternatief dat je makkelijk kan terugvinden bij de supermarkt en drogisterij.

Nivea is te koop bij de supermarkt en drogisterij.
3-in-1 micellaire reinigingsdoekjes 25 stuks - 3.99 euro
make up remover onder de douche 150 ml - 4.99 euro


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

 1. Ik neem gewoon mijn normale cleanser mee onder de douche, dus die make-up remover voor onder de douche is niet meteen interessant voor mij. Naar de doekjes ben ik dan weer wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ben ik wel erg benieuwd naar de reinigingsdoekjes! Normaal gebruik ik ze nooit, maar soms kan het best handig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik zo'n doekjes graag voor tijdens het bloggen, als ik foto's trek en moet swatchen :D Dan zijn ze superhandig! De make-upremover vind ik ook wel handig, direct alles in een.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hé met die panda-zak :)
  Ik moet ze nog testen (en foto's maken). Ik vind zo'n doekjes ook wel handig tijdens het bloggen, swatches weghalen enzo...

  BeantwoordenVerwijderen