5 aug. 2015

LE CHAT - OASIS COLLECTIE REVIEW & SWATCHES

De zomer collectie van LeChat bestaat uit zes opvallende, tropische kleuren. Stuk voor stuk met een creamy finish. Tijdens de zomer hou ik van neon tinten en zelfs dat vind ik terug in de Oasis collectie
 
 
De enige kleur uit de collectie die er niet uitspringt is de zachte lila paarse kleur Castaway. De dekking is perfect na het aanbrengen van twee laagjes nagellak. Het eerste laagje is nogal streperig en niet egaal, maar het tweede laagje egaliseert alles tot een mooi geheel.


Sunkissed is één van mijn lievelingskleurtjes uit de Oasis collectie. Deze kleur laat je handen instant bruiner lijken. Wellicht is deze kleur niet voor iedereen weggelegd, want het is wel degelijk neon. Drie laagjes nagellak heb je nodig voor het mooiste resultaat. De kleur kan ik het best omschrijven als perzik-koraal.


Niet alleen Sunkissed, maar ook Paradise is een tof neon nagellakje. Waar Sunkissed meer perzik is, is Paradise duidelijk hot pink. Deze kleuren ademen zomer! Je merkt het wellicht, maar ik ben fan! Ook deze nagellak heeft drie laagjes kleur nodig voor een perfecte dekking.


Wanderlust is een medium groene kleur die mij doet terugdenken aan OPI jade is the new black, maar dan lichter. Wie kent deze kleur nog? De dekking is goed na het aanbrengen van twee laagjes lak.


Naast de neon kleurtjes is ook Into The Deep een toppertje! Een heldere, kobalt blauwe kleur met een goede dekking. Als ik deze kleur draag, krijg ik regelmatig complimentjes. Into the Deep heb ik niet alleen in nagellak, maar ook in gel polish. Als je een geoefende hand hebt, kan je hier ongetwijfeld leuke nail arts hiermee maken. 


We sluiten het rijtje af met Heatwave. Vurig rood met een heldere ondertoon. Normaal ben ik grote fan van roodtinten, maar Oasis biedt zoveel keuze. Dat ditmaal Heatwave niet mijn persoonlijke favoriet is. De kleur heeft twee dikkere laagjes nagellak nodig om het wit randje van mijn nagel volledig te kunnen dekken. 
 
 
Van elke kleur nagellak is eveneens een gel polish verkrijgbaar. Wanneer je een gel polish koopt, zit er standaard dezelfde kleur nagellak bij. Let's match die vingernagels en teennagels. Geen gel polish fan? Je kan uiteraard de lakjes ook individueel kopen. De kwaliteit van de lak is super en vergelijkbaar met OPI en China Glaze, maar dan een stuk goedkoper.

Welk kleurtje is jouw favoriet?

Te koop via de webshop van BlueSage.
Gel Polish - 29.50 euro / Nagellak  - 6.90  euro
 
Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

 1. Mooie zomerse kleuren! Ik ben fan van zo;n eerste lila kleur, helemaal mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige knal kleuren! Paradise en Sunkissed zijn mijn favorieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Into the deep is mjin lievelingskleur! Ik was al lang naar zo een kleur op zoek. Ik had er eentje van Kiko maar bij deze kleur viel de nagellak enorm tegen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Into The Deep is echt exact de kleur op je nagels zoals in het flesje! Ik vind het ook een toffe kleur.

   Verwijderen
 4. Oo wauww mooie zomerse kleuren ❤️
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Paradise is inderdaad heel leuk, toffe tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze eigenlijk allemaal even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dit vind ik geweldige kleurtjes!
  Ik heb vandaag trouwens jouw blog ontdekt, en ik ben je meteen gaan volgen op Bloglovin'. Leuk een collega-blogger die ook in België woont! :)
  Volg je mij terug? Zou ik erg fijn vinden!
  Liefs, Sara
  www.oohlablush.be

  BeantwoordenVerwijderen