18 aug 2016

ROC REINIGINGSMOUSSE, MICELLAIR WATER & AFTERSUN

RoC huidverzorging

RoC is een merk dat ik al jaar en dag ken, maar waar ik zelden tot nooit producten van gebruik. Vreemd genoeg, terwijl mijn moeder vaak RoC producten koopt bij de apotheek. Een paar weken geleden kreeg ik een mooi beauty pakket toegestuurd van de betrouwbare online apotheek Viata met daarin drie RoC producten.



RoC reinigingsmousse en micellair water

Aangezien de reinigingsproducten geschikt zijn voor de gevoelige huid, besloot ik deze te laten testen door mijn moeder. De reinigingsmousse lijkt in de verpakking net water, maar zodra je begint te pompen, verandert het water in een luchtige mousse die je vervolgens over het gelaat heen kan verdelen. Mousse producten hebben bij mij altijd een streepje voor. De textuur, de romigheid en toch met de nodige luchtheid, zalig! De mousse reinigt in alle zachtheid het gelaat en is vooral in de ochtend erg geschikt. In mindere mate voor het verwijderen van make up, vandaar dat ik 's avonds liever opteer voor een reinigingsmelk. 

Ter aanvulling op de reinigingsmousse kan je het micellaire water extra comfort gebruiken. Eveneens geschikt voor de gevoelige huid. Na de mousse kan je de laatste restjes talg, vuil, make up, ... verwijderen met dit geurloos water. Deze is naar mijn idee eerder een combinatie tussen een lotion en een micellair water ipv een krachtig reinigingswater.

De producten zijn zeer fijn voor de gevoelige huid vanwege de neutrale geuren en de goed te verdragen formules.

RoC aftersun

De aftersun zit in een handige pompflacon en heeft net als de reinigingsproducten een neutrale geur. Na het zonnen is het belangrijk om je huid intens te hydrateren en te kalmeren. De textuur lijkt op een standaard bodylotion, niet te dik, niet te dun en smeert vlotjes. Het liefste breng ik deze aftersun aan net voor het slapen gaan zodat de kalmerende en herstellende werking de hele nacht door kan inwerken. Na afloop van de vakantie kan je een aftersun gewoon verder blijven gebruiken als bodylotion. De RoC aftersun is verrijkt met vitamine E en aloë vera voor instant verkoeling, verlichting en kalmering.

Het grote voordeel aan online je pharmacy beauty producten kopen, zijn kortingen. Die je in mindere mate bekomt bij je plaatselijke apotheek. Momenteel is er een kortingsactie op het volledige RoC assortiment met min. 12% korting. Op bepaalde producten loopt de korting op tot 25% en 30%. Altijd mooi meegenomen! Viata online apotheek hanteert een snelle leveringspolicy: voor 19u 's avonds besteld, dan heb je de dag nadien de producten in huis. Geleverd aan huis of in een Kiala punt bij jou in de buurt.

RoC is te koop bij de apotheek en Viata
RoC reinigingsmousse 150 ml - 13.50 euro 11.88 euro
RoC micellair water extra comfort 200 ml - 13.50 euro 11.88 euro
RoC aftersun 200 ml - 15.95 euro 11.96 euro



Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen: