13 jun. 2016

VIDEO BEAUTY TRASH & EMPTIES MEI 2016Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Yves Rocher Radiant Youth Corrector Pen
Batiste droogshampoo in Cherry
Sebastian Shine Crafter wax  (boyfriend love)
Dusch Das Traumland spray deo
Lidl Beauty Cien wattenschijfjes
Collagen Lift Paris collageen drinks 
Kruidvat Energizing Boost tissue masker
Lierac Hydragenist dagcrème 
 Christina Azulene Moisture dagcrème
Uriage micellair water voor de gemengde tot vette huid
Ducray Keracnyl reinigingsgel
Paula's Choice  Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Sensodyne  Proglasur Multi Action Fresh&Clean tandpasta
Sensodyne Proglasur Multi Action Gentle Whitening tandpasta 
Wilkison scheermesje 
douche puff

beauty trash & empties mei 2016


Zoals je intussen wel gewoon bent, link ik steeds door naar reviews (mochten deze beschikbaar zijn).  Klik op het product dat in het cursief staat en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de desbetreffende review. 

♥  toppers en aanraders 

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Naar die Clinique primer ben ik al een tijdje benieuwd. Wat goed dat hij je make-up echt langer deed houden. Jammer dat de Collagen Lift toch niet echt een meevaller was. En jaaaa, die Paula's Choice BHA Liquid is echt goed eh, ik kan niet meer zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De primer van Chanel, Le Blanc vind ik naar mijn oordeel nog de beste! Heb je die al eens mogen/kunnen testen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neen die primer ken ik niet. Maar bedankt voor de tip! Dan ik misschien de volgende keer Le Blanc een keertje kopen.

   Verwijderen
 3. Leuke video. Je praat op een hele rustige manier, heel fijn om naar te luisteren. Wat gaat er veel op in een maand he. Ik maak iedere maand foto's van mijn opgemaakte producten, puur voor mijzelf en niet voor mijn blog. Maar iedere maand sta ik er toch weer van versteld wat ik allemaal heb opgemaakt. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Linda, bedankt voor het complimentje! Super lief! Jij bedankt voor het bekijken van mijn video.

   Verwijderen