16 jun 2016

PINK GELLAC LED STARTERSET

Mooie en verzorgde handen zijn voor mij belangrijk, maar het lakken van mijn nagels is er meestal een stap teveel aan. Net als de droogtijd van een nagellak. Daarom is gel nagellak voor mij dé uitvinding van de eeuw. De afgelopen tijd heb ik de Pink Gellac LED Starterset kunnen uitproberen.  

Pink Gellac LED Starterset

Het merk is nummer één in Europa op gebied van gel nagellak. Waarbij Pink Gellac een makkelijke gellak manicure aanbiedt voor thuisgebruik die bovendien tot 14 dagen lang mooi zit.


Hoe gebruik je de Pink Gellac LED Starterset?

Het gebruik is eenvoudig. De kit bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. De voorbereiding van de natuurlijke nagel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je manicure er goed uitziet en voor een betere aanhechting van de lak. 

Pink Gellac LED Starterkit

Start met je nagels in de gewenste vorm te vijlen en zachtjes de nagelriemen naar achter te duwen. Ruw het nagelbed op met de polijstblok om oneffenheden en dode huid te verwijderen. De laatste stap in de voorbereiding is, de nagels vetvrij maken met de Nail Cleaner en Nail Wipe. Zodra je nagels geprept zijn, is het tijd om effectief aan de slag te gaan met de potjes en het lampje. 

Pink Gellac LED Starterkit

1. Breng de basecoat dun aan op de nagels en hard uit gedurende 15 seconde onder de LED lamp.
2. Breng de gekleurde gellak aan en laat 1mm vrij tussen de nagelriem en de lak zelf. Hard de Color uit gedurende 60 seconden onder de LED lamp.  Herhaal deze stap tot je tevreden bent over de dekking. 
3. Breng de topcoat Ultra Shine aan en hard uit gedurende 60 seconden onder de LED lamp. Dit is een non-sticky topcoat die je niet moet afnemen met de Cleaner. 


Handige tips om te weten voor je aan de slag gaat

♥ Vermijd minimaal één uur van te voren aanraking met water. Het maakt de nagelplaat zachter waardoor de lak minder goed hecht
♥ De voorbereiding en het vetvrij maken van de nagelplaat is essentieel voor een duurzame manicure
♥ Rol voor gebruik de basecoat, de kleur en de topcoat minimaal 30 seconden tussen de handen
♥ Breng dunne laagjes lak aan
♥ Bewaar 1mm spatie tussen je nagelriem en de gellak
♥ Verwijder tussentijds de plaklaag niet! De topcoat is non-sticky waardoor je na de topcoat geen Nail Cleaner moet gebruiken
♥ Gebruik geen handcrème van te voren
♥ Werk van links naar rechts

Pink Gellac LED Starterset

Mijn ervaring met Pink Gellac

Ik vind het handig dat de kit alles bevat om meteen aan de slag te gaan. De gratis handleiding is duidelijk en begrijpbaar. In het begin is het even uitzoeken hoe je het beste aan de slag gaat, maar eens gestart zijn je nagels op ongeveer een klein uurtje perfect gemanicuurd. 

De kleur 156 Tropical is een zomerse tint die bij veel vrouwen in de smaak valt. Een kleurtje dat niet té opvallend is, maar toch bij veel outfits leuk staat. De voordelen van gel nagellak zijn: geen droogtijd, een prachtige hoogglans, houdt een stuk langer dan gewone nagellak en is makkelijk aan te brengen.

Pink Gellac 156 Tropicalµ

14 dagen heeft de Pink Gellac het niet uitgehouden, maar een weekje moet lukken. Wat voor mijn broze nagels een aardige prestatie is. Het verwijderen is eenvoudig. Voor je van start gaat, houd je je nagels in een kommetje met warm water. Na 10 minuten weken in de Nail Wraps, duw je met het houten stokje bijna in één beweging de gel nagellak van je nagelplaat af. Vervolgens kan je opnieuw aan de slag met het aanbrengen van een nieuw kleurtje of de natuurlijke nagels soigneren met een druppeltje olie.

In het algemeen ben ik enthousiast over Pink Gellac. Wanneer je veelvuldig met (warm) water in contact komt of, net als mij, broze nagels hebt is het gebruik van de Primer aan te raden. Ik heb deze (nog) niet in mijn bezit, maar ik denk er wel aan om deze aan te schaffen net als enkele nieuwe kleurtjes voor de zomer.

Te koop via de Pink Gellac webshop. (gratis verzending naar België)
Pink Gellac Starterset incl. 1 kleur - 69 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

  1. Een week is inderdaad al de moeite als je het zelf doet. Ik ben ook enorm into gelnagelak de laatste tijd. Wat een mooi flashy kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze staat inderdaad op mijn lijstje! Ik heb al wel 3 kleurtjes van de nagellak, maar de set moet ik nog aanschaffen. Ik ben blij te lezen dat het niet al te moeilijk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had er wel al over gelezen, maar ik had nog niemand zijn mening erover gehoord.
    Nu ik dit lees lijkt me dit zeker interessant! Wat een mooi kleurtje en 1 week plezier ervan. Wie wil zoiets niet? Dank je meid om dit met ons te delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb Pink Gellac al zeer vaak gebruikt bij men schoonzus en ze heeft het zelfs al bijna 3 weken op gehad . Ik ben zeker geen professional , dus ik was impressed . En geloof me ... ze spookt vanalles uit met haar nagels. :)
    Ik heb dan ook al een zeer uitgebreid paletje van kleuren .
    Ikzelf heb ook erg broze nagels en met een primer houd de gellak het perfect 2 weken vol ... al ben ik meestal na 1 week al het kleurtje beu en wil ik wat anders , LOL

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien maakt de primer het grote verschil. Deze heb ik zelf niet, maar je maakt me wel erg benieuwd.

      Verwijderen
  5. Ik hoor hier veel goeds over. Helaas heb ik vrij broze nagels en ik werk met mijn handen dus de 14 dagen gaat het bij mij zeker niet halen. De 7 dagen zou ik al geweldig vinden maar voor de prijs van het setje vind ik het best duur. Helaas. Dit is iets waar ik met een schuin oog naar zal blijven kijken en wanneer er een goede aanbieding voorbij komt toch een keer afrekenen. -x-

    BeantwoordenVerwijderen