23 jan 2014

CLINIQUE | SUPERPRIMER & ALL ABOUT SHADOW QUAD GALAXY

Op gebied van make up vind je in mijn make up collectie niet veel producten terug van het merk Clinique. Ik vond het hoogtijd om daar verandering in te brengen en ik besloot twee "nieuwe" producten van het merk uit te proberen namelijk Superprimer en een All About Shadow Quad.

Als ik foundation draag, gebruik ik altijd een goede primer eronder. Een primer zorgt ervoor dat je make up langer blijft zitten, maar er ook gewoon beter uitziet. Het effent het huidoppervlak waardoor je een mooi canvas hebt als vertrekpunt. Clinique lanceerde in 2013 vier verschillende Superprimers. De Superprimer die ik in huis heb, is de Universal Face Primer die geschikt is voor zowat iedereen, of tenminste voor vrouwen die op zich geen probleem hebben met hun huid. De andere Superprimers hebben een corrigerende functie. 


De primer heeft de textuur van een crème, smeert gemakkelijk uit en je hoeft geen grote hoeveelheid te gebruiken. Het product is geurloos en voelt verfrissend aan op de huid. Je zou het niet op het eerste zicht zeggen, maar deze primer is een siliconen primer. Het voordeel hiervan is dat poriën, lijntjes, rimpels optisch verdwijnen. Zelf vind ik een siliconen primer fijn aanvoelen op de huid, en ik heb er geen last van. Maar als je weet dat je niet goed reageert op siliconen, dan skip je best deze Superprimer. De tube is hygiënisch en Clinique beveelt deze Universal Face Primer aan als je behoort tot huidtype 2, 3 of 4. Ik gebruik al jaren de Gosh foundation primer, maar mijn voorkeur gaat nu toch uit naar deze. Aangezien de Clinique primer net een tikkeltje meer hydraterend is.  


Ondanks dat ik hou van 101 neutrals, vind ik nog steeds kleurrijke oogschaduw leuk. Af en toe mag het wel eens opvallend en uitbundig zijn. Het Clinique All About Shadow Quad in Galaxy is een pareltje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook de inhoud is interessant. Het paletje bevat vier harmoniserende oogschaduwkleuren waarbij je heel diverse looks kan creëren. Doordat je zowel een lichte als een donkere kleur hebt, kan je oneindig veel experimenteren. Zelf vind ik de donkere kleuren leuk voor smokey eyes mee te maken, maar de azuurblauwe kleur aangebracht op het ooglid met een zwarte eyeliner is ook al leuk. Dit paletje is ideaal als je blauwe ogen hebt, maar staat ook prachtig met donker bruine ogen.De textuur van de oogschaduws zelf is iets droger dan dat ik meestal gewoon ben, maar de kleuren zijn wel goed op te bouwen. Ze voelen aan alsof het matte tinten zijn, terwijl drie van de vier kleuren glanzend parelmoer zijn. Met uitzondering van de donkerste kleur deze is eerder mat met een subtiel spikkeltje erin verwerkt afhankelijk van het licht. 
In de look hieronder heb ik de lichtste kleur aangebracht in de binnenste ooghoek, de azuurblauwe over het bewegend ooglid en de donker blauwe kleur in de buitenste ooghoek. Een hele simpele look die je eigenlijk met om het even welke kleur kan maken.Te koop bij de parfumerie.
All About Shadow Quad - 39.30 euro
Superprimer 30 ml - 27.50 euro 

Testte jij al eens Clinique make up uit?

7 opmerkingen:

 1. Wauw het oogschaduw palet is echt prachtig! Ik wist niet dat Clinique zulke mooie producten had. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige kleuren heeft het palette, mooie look heb je er ook mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nog geen make up van clinique :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nee, nog geen make up van gestest. amai, mooie pigmentatie en mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een prachtige kleuren in die quad! Daar zou ik me echt wel mee kunnen uitleven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb enkele clinique productjes in men stash , maar gebruik ze niet erg vaak :-S
  Wel zonde want ik vind ze best goed.
  De primer wil ik wel testen ! Lijkt me ideaal voor men huidje met zichtbare poriën ;-)

  BeantwoordenVerwijderen