25 jun 2016

THE BODY SHOP PINITA COLADA BAD & BODY LIJN


Zin in zomerse vibes? The Body Shop verrast ons opnieuw met een zomerse bad & body  lijn. Na de frisse Virgin Mojito lijn van 2015, mag ik dit jaar mezelf verwennen met een nieuwe mocktail Pinita Colada. Dit is een match made in a tropical paradise. The Body Shop interpreteert “zomer in een potje” als een mix tussen ananas en kokos en ik kan hun geen ongelijk geven! Deze vierdelige bad & body lijn bestaat uit een douchegel, een scrub, een body sorbet en een body butter. 

The Body Shop Pinita Colada

De verpakking van deze nieuwe producten vind ik fris en zomers. De scrub zit al een tijdje in een compacter formaat dat tijdens het gebruik makkelijk in de hand ligt. Ook de douchegel kreeg een nieuw jasje met een hedendaagse look & feel. 

The Body Shop Pinita Colada

The Body Shop Pinita Colada

Pinita Colada is een sprankelend, verfrissend geur met een romige toets. De douchegel in crèmevorm schuimt fijn in combinatie met een douchepuff. Na gebruik heb ik geen last van een trekkerige of jeukende huid. Een of twee keer per week scrub ik mezelf van kop tot teen. De exfoliërende crème scrub is mild en niet de meest intensieve scrub die ik tot nu toe gebruikt heb. Waardoor het een product is dat door iedereen gebruikt kan worden, zelfs gevoelige huidtypes. De textuur is romig en verrijkt met kokosschilfertjes. De biologisch geoogste sojaboonolie die verwerkt zit in de scrub (en body butter) bevat een hele boel essentiële vetzuren met een verzorgende werking op de huid.

The Body Shop Pinita Colada

Na het wassen van je lijf en het nodige scrubwerk is het tijd om de huid te hydrateren. Je hebt de keuze tussen een frisse, lichte body sorbet of een intens voedende body butter. In de zomer vind ik de body sorbet aangenaam doordat het verfrissend is en onmiddellijk intrekt. Je moet niet wachten om je aan te kleden, noch heb je last van een plakkerig gevoel. Als je een droge huid hebt of je hebt graag een rijker product in gebruik, dan raad ik aan om de body sorbet links te laten liggen en je te focussen op de body butter. Hetgeen The Body Shop om gekend staat. De body butter heeft een romige textuur, smeert fijn en laat de huid soepel en zacht aanvoelen.

The Body Shop Pinita Colada

Alle producten zijn limited edition en bevatten dezelfde zomerse geur. Na een lange, warme zonnige dag (hopelijk zijn deze dagen snel in aantocht) is het fijn om de body sorbet te gebruiken. TIP: bewaar de body sorbet in de koelkast. Mijn favorieten uit de collectie zijn de douchecrème en de body butter.

The Body Shop Pinita Colada bodycare lijn is limited edition.    
Douchegel 250 ml – 7 euro        
Exfoliërende bodyscrub 250 ml – 18 euro           
Body butter 200 ml – 18 euro   
Body sorbet 200 ml – 11 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Dit is echt zo'n heerlijke zomerse geur !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijn ruikt zoooo heerlijk! Ik heb alvast een mini van de body butter om mee te nemen op vakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh dit klinkt heerlijk Steffi! Hier zou ik ook van kunnen genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind deze geur echt heerlijk, ik heb de douchegel al eventjes in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me héérlijk!! Ik zit nu natuurlijk wel in mijn hoofd met dat liedje: if you like pina colada, ... :D

    BeantwoordenVerwijderen