22 jun 2015

THE BODY SHOP VIRGIN MOJITO BAD & BODYLIJN

Afgelopen donderdag genoot ik optimaal van een heerlijke mojito. Het resultaat ervan zag je reeds voorbij komen op instagram. Ik ben een echte cocktail liefhebber en mojito hoort thuis in mijn top drie. De frisse smaak gekenmerkt door munt, limoen en de zoete toets van ruwe rietsuiker. Yummy!! Geïnspireerd op deze zomerse cocktail introduceert The Body Shop hun summer limited edition bad en bodylijn

The Body Shop Virgin Mojito

Virgin Mojito laat je onbezonnen wegdromen naar een Caribisch oord. Zomer allures in een potje met een coole splash voor warme, broeierige dagen en de nodige afkoeling tijdens de lange zomeravonden. Jeps, ik ben verkocht en ik kan niet genoeg krijgen van deze geur. Ik testte de Virgin Mojito scrub, body sorbet, body butter en body splash uit. 

De beste prep die je kan hebben tijdens de zomer is scrubben. Een huid die ontdaan is van dode huidcellen is veel beter voorbereid op het bruiningsproces. De Virgin Mojitio body scrub is net als de Fuji Green Tea scrub een gelée variant. Hierdoor een stuk minder intens dan wat ik meestal gebruik. De scrub voelt lekker fris aan op de huid en dankzij de geur kikker je onmiddellijk op.


The Body Shop Virgin Mojito body scrub
The Body Shop Virgin Mojito body scrub

Eens onder de douche uit, hydrateer ik mijn huid. Zeker na het blootstellen aan de zon. In een zonovergoten lijn zoals deze kunnen de body sorbets niet ontbreken. Je kan de Virgin Mojito body sorbet het beste omschrijven als een verfrissende traktatie voor je lijf. De lichte, dunne textuur glijdt makkelijk over je huid heen, voelt fris aan en trekt snel in. Graag een tikkeltje meer hydratatie en voeding? Dan ben je beter af met de rijke, romige Virgin Mojito body butter. Een cult product en een terechte favoriet van velen. 

The Body Shop Virgin Mojito body sorbet
The Body Shop Virgin Mojito body butter
The Body Shop Virgin Mojito

Tot slot sluit ik het rijtje af met een nieuw product namelijk Virgin Mojito body splash.  Ik weet niet goed wat ik hierover moet denken. Het idee van een verfrissende, verkwikkende splash doorheen de dag vind ik meer dan prima. Maar de verpakking valt tegen. Het is een flacon zonder spray waarbij je de body splash met je handen al klappend moet aanbrengen over je lichaam. Vanwege het hoge percentage alcohol is dit geen verzorgend product, maar eerder te gebruiken zoals je een parfum zou gebruiken. Het is voor mij geen musthave. Het is een product dat ik regelmatig vergeet te gebruiken. Ik twijfel er niet aan wanneer de verpakking anders zou zijn (spray) dat ik het vaker zou gebruiken. Maar helaas... . 

The Body Shop Virgin Mojito body splash

Dus mocht je omwille van budgettaire redenen een product uit deze collectie willen skippen, dan zou ik de body splash overslaan. De overigen vind ik super. Ik ben verliefd op de geur! Dus besnuffel zeker bij het eerst volgend bezoekje aan The Body Shop deze zomerse producten. Het  is een tropische touch voor de huid!

Te koop bij The Body Shop
Virgin Mojito body scrub 250 ml - 18 euro
Virgin Mojito body sorbet 200 ml - 11 euro
Virgin Mojito body butter 200 ml - 16 euro
Virgin Mojito body splash 300 ml - 17 euro


Beauty Treasures

8 opmerkingen:

  1. de body sorbet lijkt me het leukst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga moeten kiezen tussen de body butter en de scrub, help! Moeilijk, moeilijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een geweldige collectie! Heerlijk zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze collectie is heerlijk, vooral de body butter jummie!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat ik de body splash ga overgieten in een sprayflesje. Ik vind het zonde om hem in de kast te laten staan.

    BeantwoordenVerwijderen