20 jun 2016

REDUCTIN MINCEUR GETEST & WINACTIE - GESLOTEN

Een paar weken geleden boekte Griet en ik een vakantie richting de zon! Het belooft een geweldige vakantie te worden, daar ben ik van overtuigd! Aangezien we een mooi zwembad hebben aan het hotel, gaan we wellicht regelmatig zonnebaden. Echt summerproof kan ik mijn lichaam niet noemen. Ik zou als een losgeslagen zot naar de fitness kunnen rennen, maar aangezien ik niet über sportief ben, is mijn doel drie à vier kilo kwijtspelen tegen half juli. Door op mijn eten te letten in combinatie met drie keer per week 30 minuten sport. Dit lijkt mij een haalbare kaart. Net diezelfde week dat ik mijn haalbaar doel uitspreekte, had ik een lunch date met een lieve PR lady. Zij introduceerde mij Reductin Minceur. Een supplement op basis van natuurlijke ingrediënten met een drievoudige aanpak in de strijd tegen kilo's. Het leek wel alsof het allemaal voorbestemd was! Ik startte begin juni meteen met de Reductin kuur. Vandaag vertel ik je er meer over.


Reductin Minceur

Reductin staat voor een nieuwe aanpak mbt gewichtsverlies. De formule laat toe om de hoeveelheid opgenomen calorieën te verminderen, het metabolisme van het lichaam te ondersteunen naar meer energieverbruik/vetverbranding en voorkomt dat het lichaam onnodig water vasthoudt.

De drievoudige aanpak werkt op drie niveau's. 
  • vermindert de calorie opname
  • stimuleert de dopamine
  • vermindert de insulinespiegel 
 
Reductin Minceur
Appel pectine lost in de maag op tot een gel waardoor je hongergevoel afneemt. Safranal (afkomstig uit Saffraan) maakt dopamine aan. Ook wel beter gekend als het gelukshormoon. Als je je goed voelt, heb je minder de neiging om te gaan snoepen of te knabbelen. Tot slot speelt insuline een belangrijke rol bij gewichtstoename. Om het proces te stoppen of om te keren, gaat kaneelextract de insulineproductie verminderen.  Verder maken guarana, magnesiumoxide, moerrasspirea, cactusvijg en chroom onderdeel uit van het Minceur supplement voor een verhoogt metabolisme, een vlotte darmtransit, vochtretentie en het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. Klinkt allemaal heel erg technisch, maar de belangrijkste vraag die jij je nu afvraagt is, werkt het nu echt?
 
Ja het werkt! In de eerste week neem je voor de maaltijd twee capsules in met een groot glas water. Als je moeite hebt met pilletjes slikken, dan vind je waarschijnlijk dit een grote capsule. Zelf heb ik er weinig moeite mee en gaan de pilletjes vlotjes binnen.  Vanaf week twee kan je overstappen tot één capsule voor de maaltijd. Dit doe je minstens 30 minuten voor dat je effectief begint te eten zodat de appel pectine zijn werk kan doen. Het grote verschil zit in mijn eetlust. Ik heb veel minder en minder snel opnieuw honger. Na één week gezond eten (want diëten wil ik het niet noemen) gaf de weegschaal - 1 kg aan. Joepie! Ik heb zoveel moeilijk zoetigheden vermeden en veel groenten en fruit gegeten, maar ik heb ook gezondigd aan een hamburger met frietjes bijvoorbeeld. Aan totale ontzegging doe ik niet mee, want dan houd ik het niet vol. Doordat je voorafgaand aan de maaltijd een pilletje moet innemen ben je veel bewuster bezig met voedsel en denk je na over hetgeen je in je mond stopt. De voorbije twee weken heb ik minder opgelet omwille van omstandigheden. De resultaten waren niet super, maar ik ben niet bijgekomen terwijl ik onder invloed van stress minder gezond gegeten heb en minder dan drie keer per week sportte. In totaal ging er 0.5 kg vanaf wat resulteert in -1.5 kg op drie weken tijd. Ik neem vanaf vandaag een nieuwe doorstart
en ik bezie mijn vooropgesteld doel nog steeds als een haalbare kaart.

Reductin Minceur

Benieuwd wat Reductin Minceur voor jou kan betekenen? Dan heb ik goed nieuws! Want ik verloot aan drie lezers een Reductin pakket twv 38 euro (twee dozen).

Hoe kan je deelnemen?

 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en Youtube

Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Enkel mailtjes met een adres worden als geldig beschouwd. Deelnemen kan tot en met 3 juli 2016 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Winactie is open voor Belgische en Nederlandse deelnemers.


Extra bonuspunten


Share via Twitter: Win Reductin Minceur via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  

Like mijn post & share via Facebook: Win Reductin Minceur supplementen via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op
 
 
Te koop bij de (online) apotheek.
Reductin Minceur (40 capsules) - 19 euro
 
 
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

  1. Fijne review! Ik ben er vandaag mee begonnen :) ben erg benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blijf toch twijfelen. Ik bedoel, als wondermiddeltjes bestonden nam iedereen ze eh. Ik vraag me af hoeveel van 1.5 kilo vocht is en in welke mate het een placebo is als in dat het je onbewust ook gezonder doet denken/eten en daardoor voor gewichtsverlies zorgt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk niet dat Reductin zich wil profileren als wondermiddeltje, maar wel als een natuurlijk supplement dat je helpt om de juiste richting uit te gaan. Voor veel mensen is de 1e stap zetten het moeilijkste en eens ze eraan begonnen zijn, loopt het los. Je wordt 3x per dag geconfronteerd met hetgeen je afgesproken hebt met jezelf en mentaal is de klik dan snel gemaakt. Al dan niet met een placebo effect :-).

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Dag Nathalie

      Ik heb je inzending goed ontvangen! Bedankt voor je deelname.

      Verwijderen
  4. Wauw, dit vind ik wel een mooi resultaat! Vind het zelf erg moeilijk om alles te cutten, dus blij om te lezen dat dit ook werkt met af en toe een cheat meal ;) Ik doe graag mee met de wedstrijd, omdat mijn bikini body ook nog wat werk nodig heeft ;) (heb nog tijd tot september) Ik volg je nu overal op, want YT deed ik nog niet! Heb gedeeld via mijn 'latanie' pagina!

    Liefs,
    Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Natalie

      Bedankt voor je deelname! Ik heb je inzending goed ontvangen.

      Verwijderen