12 jun. 2016

MEN BEAUTY CARE


Men beauty care
 
Pssssttt! Heb jij vandaag al aan je papa gedacht en hem bedankt voor hetgeen hij dagelijks doet? Indien niet! Hurry up en grijp naar je GSM of spring je auto vliegensvlug in. Aangezien het vandaag Vaderdag is, doet Beauty Treasures een Men Beauty Care special met enkele items die aanbevolen zijn door vriendlief. Aangezien, wij vrouwen, regelmatig beauty spullekes in ons winkelmandje leggen voor the boyfriend of the hubby is het handig om te weten wat mannen nu écht fijn vinden

Dove Men+ Care

Dove Men+ Care is een betaalbaar gamma roll-on/spray deo's en douchegels voor mannen met ervaring en die geven om verzorging. In principe richt Dove zich hoofdzakelijk op de man met kids, maar uiteraard kan een tiener evengoed Men+ Care gebruiken. De Micro Moisture technologie voorkomt uitdroging van de huid en de frisse Cool Fresh geur krijg je er gratis bij. 

Ik vind het aantrekkelijk als een man lekker geparfumeerd rond loopt. De Lady Million vrouwen variant van Paco Rabanne is een grote favoriet van mij. En ook mijn wederhelft is verkocht aan One Million eau de toilette voor heren. Een warme, kruidige geur die behoorlijk lang op de huid blijft hangen. Met geurnoten afkomstig van kaneel, citrus, leder, amber en roos. Layering is de beste techniek om een parfum extra lang op de huid te laten zitten. Paco Rabanne verkoopt naast heerlijke parfums ook de bijhorende douchegel in dezelfde geur. Kijk zeker uit naar giftsets. Deze bevatten meestal een leuke extra die je er gratis bij krijgt.

Paco Rabanne One Million

AXE slaat een nieuwe weg in en gooit het traditionele machomanbeeld overboord en promoot individualiteit. Who needs a sixpack when you have the moves? 90% van de vrouwen wilt een man die zijn ware aard durft te tonen en blaakt van zelfvertrouwen. AXE moedigt dan ook mannen aan om oude kettingen van zich af te werpen en hun 'magic touch' in de kijker te zetten. Bij een nieuwe campagne horen ook nieuwe producten.  Opgedeeld in drie stijlen: Urban, Adrenaline en Signature. In dezelfde kruidige sfeer als One Million zit AXE Oud Wood & Vanilla, behorende tot de Signature lijn. De Signature Daily Fragrance is een gesofisticeerde warme geur in een handige alu verpakking.  Een spritske meer of minder kan geen kwaad, want de prijs is erg fijn.

AXE Daily Fragrance
 
Met de vakantie in het vooruitzicht is een travelkit praktisch. Geen gedoe met grote verpakkingen, maar een basis kit uitgedost met een reinigingsgel (30 ml), een scheerschuim (30 ml) en een hydraterende aftershave balsem (30 ml). De frisse energieke geur spreekt aan. De Ici Paris XL Homme producten zijn individueel en in travelset te koop. 

Ici Paris XL Homme travelkit

Naarmate een man ouder wordt, neemt de haardikte af. Ook vrouwen kunnen er last van krijgen bijvoorbeeld tijdens een dieet of vlak na de bevalling. Puressentiel Anti-Haaruitval verzorgend serum op basis van 99.9% natuurlijke ingrediënten is een sterk geconcentreerd complex met 7 wortels voor een betere haarverankering, remt haaruitval af en stimuleert haargroei. Dagelijks breng je met het doseermondje per haarstrook het serum aan. Lichtjes inmasseren en niet uitspoelen. Na drie maanden is de haardos voller, steviger en levendiger. Welk resultaat het exact oplevert, weet ik op dit moment niet. Maar vriendlief is intussen aan het testen geslagen. To be continued!

Puressentiel anti haaruitval verzorgend serum

Dove Men + Care compressed deo (3.89 euro-75 ml) en douchegel (3.65 euro- 250 ml) (drogisterij en supermarkt)
Paco Rabanne One Million geschenkkoffer - 60.56 euro (Ici Paris XL)
AXE Signature Daily Fragrance - 7.99 euro (drogisterij en supermarkt)
Ici Paris XL homme travelset - 12.99 euro (Ici Paris XL)
Puressentiel anti haaruitval serum 150 ml - 49.95 euro (apotheek)

Welke producten gebruikt jouw man dagelijks?
 
Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

1 opmerking: