2 mei 2016

URBAN DECAY SUMMER COLLECTION REVIEW, SWATCHES & LOOK

Daar waar we Urban Decay kennen als een make up merk met een edgy kantje. Zetten ze het ruige en stoere voor de zomer look opzij en kiezen ze resoluut voor (mooie) basis producten. Ik testte drie producten uit die voor de nodige olalalala's zorgde. 

Urban Decay summer collection

Naked Skin One & Done foundation

De beste beauty hack voor mij persoonlijk zijn multifunctionele beauty producten. Naked Skin One & Done is er zo eentje. De voordelen van huidverzorging, bescherming (SPF 20) en een lichte dekking worden gecombineerd. Het beste hieraan is dat deze foundation imperfecties vervaagt, licht aanvoelt en een satin finish geeft aan de huid. De formule biedt een all-day wear en ziet er ontzettend natuurlijk uit. De hygiënisch tube met pompje doseert makkelijk.  Ik ben volledig verkocht aan het effect van deze foundation. De verzorgende werking (verrijkt met vitamines, peptiden en andere hydraterende bestanddelen) is mooi meegenomen.

Urban Decay Naked Skin One & Done foundation

Urban Decay Naked Skin One & Done foundation

In totaal zijn er zes kleurvarianten (Light, Medium Light, Medium, Medium Dark, Dark en Deep) waarvan ik Medium Light testte

Urban Decay Naked Skin One & Done foundation Naked Skin One & Done foundation, Beached Bronzer & Fireball highlighter


Beached Bronzer in Sun-Kissed

Bij een zomerse look hoort natuurlijk een vleugje bronzer. Urban Decay Beached bronzer is een fijngemalen gepressed poeder dat je makkelijk kan blenden. Doordat de bronzer een matte finish heeft, kan je ermee contouren of aanbrengen over het volledige gelaat voor een sunkissed effect.

Urban Decay Beached Bronzer
Urban Decay Beached Bronzer

Meestal breng je poeders droog aan met een grote ronde poederkwast, maar deze Beached bronzer zou je zelfs nat kunnen aanbrengen voor een langdurig resultaat.  

Urban Decay Beached Bronzer

De verpakking zorgt voor een vrolijke noot tijdens het opmaken. Ik kan je niet beloven dat je bij het zien van de verpakking niet even wegdroomt naar een idyllische parelwit zandstrand.  De bronzer is verkrijgbaar in twee tinten. Bronzed voor de getinte huidjes en Sun-Kissed voor de lichte huidtypes. 

Urban Decay Beached Bronzer
Urban Decay summer look swatches

Urban Decay Beached Bronzer
 

Afterglow 8-Hour Powder Highlighter

In de zomer duren de avonden langer en zijn gezellige avonden op een terrasje met zomerse cocktails geen uitzondering. Helaas schiet onze acht uur slaap hier soms aan in. SOS highlighter! Een instant wake up effect in een klein vierkant doosje. Afterglow 8-Hour Powder Highlighter is een fijngemalen poeder met lichtweerkaatsende pigmenten voor een stralende gloed. 

Urban Decay Afterglow 8-Hours Powder Highlighter
Urban Decay Afterglow 8-Hours Powder Highlighter

Een, twee of drie laagjes, deze highlighter blijft er mooi uitzien. Fireball is geïnspireerd op de gelijknamige oogschaduw. De kleur is bijzonder en speciaal. In het doosje lijkt het een zachte perzik kleur maar op de huid ontpopt de kleur tot een roze glans. Heel erg mooi om te zien! Helaas is de gloed (zeer) moeilijk vast te leggen op beeld. Dit moet je gewoon in RL zien!

Urban Decay Afterglow 8-Hours Powder Highlighter

Urban Decay Afterglow 8-Hours Powder Highlighter Fireball

In totaal zijn er drie verschillende kleuren te koop: Fireball, Sin (champagne) en Aura (lichtroze).  

Conclusie

De laatste weken hebben deze make up items zoveel liefde van mij gehad dat ik iedereen kan aanraden om de producten zelf te gaan testen en uitproberen. Deze producten zijn toppers! Great job Urban Decay!

Urban Decay is exclusief te koop via Ici Paris XL webshop of Urban Decay counter bij Ici Paris XL Brussel (Nieuwstraat), Antwerpen (Meir) en Gent.
Urban Decay After Glow 8-Hour powder highlighter - 30 euro
Urban Decay Beached bronzer - 30 euro
Urban Decay Naked Skin One & Done foundation 40 ml - 33.30 euro 




Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

  1. Ik begrijp dat je deze items wilt aanraden, ze zijn inderdaad erg fijn en ik gebruik ze ook met plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie collectie! De verpakking van de bronzer was mij ook al opgevallen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh zo mooi! Ik hoop dat ik snel ook iets van de collectie kan proberen. Voelt echt aan als zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige make-up producten allemaal <3 Ze geven mij meteen een zomers gevoel <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie producten, en mooie look geven ze!

    BeantwoordenVerwijderen