1 mei 2016

KARAJA COLOUR MIX REVIEW & SWATCHES

Een aantal weken geleden ging ik samen met Griet naar de Estetika beurs waar ik voor het eerst kennismaakte met het make up merk Karaja. Een merk dat exclusief verkocht wordt bij schoonheidsinstituten en kapsalons, vandaar dat het niet zo bekend in de oren klinkt. Twee keer per jaar komt er een limited edition collectie uit (periode lente/zomer - herfst/winter). Van de collectie Planets testte ik Colour Mix. Een dubbelzijdig lipproduct met aan de ene kant een lipstick potlood en aan de andere kant een swirled lipgloss. 

Karaja Colour Mix

Ik heb het idee dat swirled lipglossen in de begin jaren 2000 erg populair waren. Maar anno 2016 lijkt het 'een uitgestorven ras', of vergis ik mij? In dat opzicht vind ik de Colour Mix niet vernieuwend. Het lipstick potlood is een romig lippenpotlood met een goede dekking en een semi matte finish. Karaja omschrijft het als een goed alternatief voor lipstick, maar naar mijn idee is het geen alternatief. Het is gewoon een dik klassiek lippenpotlood. De lipgloss ruikt naar karamel, brengt makkelijk aan en voelt plakkerig op de lippen. Persoonlijk vind ik dat niet erg, ik ben nu eenmaal een lipgloss meisje. Onderschat de pigmentatie van deze lipgloss niet.


Karaja Colour Mix
Karaja Colour Mix

Jammer, dat de kleuren enkel nummers hebben en geen namen. Nummer 14 is de neutrale tint uit het rijtje. Een zacht bruin lippenpotlood wordt gecombineerd met een nude roze/bruine gloss. Deze combinatie doet mij denken aan de Kylie Jenner look, maar met een glossy finish. De kleuren worden in de volgorde van de bovenstaande foto besproken. Zodat je een idee krijgt hoe de swirled lipglossen eruit zien.

Karaja Colour Mix

Nummer 15 is net als nummer 14 een tint die over de seizoenen heen gaat. Deze lipcombo past altijd. Het lippotlood lijkt sterk op de kleur van nummer 14, maar ipv bruin neigt de kleur naar oudroze. Met een funky driekleurige lipgloss swirl.

Karaja Colour Mix

Nummer 13 is een tof zomers kleurtje met een koraal roze lippotlood en een bijhorende gloss. Het goud en fushia mengen zich mooi tot een fris koraal. Een onverwachte meevaller als je mij vraagt. 

Karaja Colour Mix

Don't judge a book by it's cover is zeer toepasselijk voor Colour Mix. De uitstraling van deze lipproducten vind ik passé, maar eens in gebruik geven de kleuren een mooi resultaat op de lippen. Waarbij je de zijden apart of gecombineerd kan gebruiken. Het lippotlood zorgt voor een semi mat resultaat wat erg hip en trendy momenteel is. Zelf opteer ik het liefst voor de combo. Doordat je een lippotlood onder een gloss gebruikt, krijg je een longlasting effect.

Karaja make up is te koop via schoonheidsinstituten en kapsalons. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je mailen naar info@artofmakeup.nl
Karaja Colour Mix -  19.85 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

9 opmerkingen:

  1. Geweldig merk he. ik kocht er op de estetika beurs een blush palette van. Deze heb ik ook al gereviewd op mijn blog. Ook zeer tevreden van. Karaja heeft echt mijn hartje veroverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er inderdaad niet verkeerd uit. Maar ik ben ook wel geen al te grote fan van de verpakking, maar bon, da's nu niet ZO belangrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zonde van de verpakking maar vind het wel handig dat er bij de lipstick/gloss een potloodje zit! Mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verpakking spreekt me niet zo aan maar de pigmentatie lijkt me wel oké te zijn :D
    Al blijf ik toch eerder bij m'n lipsticks :D


    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De verpakking is zoals je zelf zegt inderdaad een beetje passé maar voor bijna € 20 mag de pigmentatie wel meer dan oké zijn. En dat is het gelukkig ook! Maar super warm word ik er ook niet van...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Op de lippen lijken de kleuren veel mooier dan op de productfoto vind ik, daar lijken ze donkerder. Ze zijn toch best wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de setjes best schattig! Ja, de swirl lipgloss is al even passé, maar het resultaat telt!

    BeantwoordenVerwijderen