11 apr. 2016

SISLEY SO INTENSE MASCARA REVIEW

In de meeste gevallen houd ik het op drogisterij mascara's maar af en toe durf ik een uitspatting te doen. Zet je schrap voor de duurste mascara ever: Sisley So Intense.

Sisley So Intense mascara

Een formule gecreëerd voor glamour wimpers: het is een volumegevende en verstevigende mascara met een verzorgende werking. Als je bekend bent met Sisley make up, dan weet je dat Sisley aan ieder product dat ze op de markt brengen een verzorgende toets geven. Dit keer is het niet anders. De mascara is verrijkt met vitamine peptiden, pro vitamine B5,  ricinusolie en rijstfytoceramiden. Met als doel: de wimpers zichtbaar langer, dikker en sterker te maken. Bijgevolg wordt het gebruik van een apart wimperserum overbodig.

Sisley So Intense mascara

Als ik een nieuwe mascara test, ben ik altijd benieuwd naar de formule en anderzijds naar de mascara borstel. Ditmaal geen klassieke borstel, maar een siliconen kammetje opgebouwd uit twee rijen stekeltjes waartussen de mascara zelf zit. Niet meteen mijn favoriet werkinstrument en de eerste week was het echt zoeken. Het effect was niet wat ik gehoopt had, maar ik merkte met de tijd er door de mascara te gebruiken en ermee te experimenteren dat het beter en beter lukte. Het is belangrijk dat je het teveel goed afschraapt voor je aan de slag gaat. Je kamt letterlijk de wimpers vanaf de wimperaanzet omhoog waardoor je de wimpers makkelijk kan separeren, krullen, volume geven en liften. Je bouwt iedere keer wanneer je door je wimpers heen kamt een extra laagje op. Het is geen optie om meer mascara aan te brengen dan hetgeen zich op het kammetje bevindt. Want dan wordt het effect rommelig met kleine klontertjes tot gevolg.

Sisley So Intense mascara

Sisley So Intense mascara

Ik ontken niet, dit is een fijne mascara, maar de prijs is duur! Natuurlijk is dit iets wat je voor jezelf moet uitmaken of je 47 euro wilt spenderen aan een mascara die slechts 3 maanden in je badkamer vertoeft. Wanneer je je richt op Sisley dan weet je dat je een meerprijs betaalt. Een stuk zit die meerprijs vervat in de verzorgende werking, maar de vraag die ik mij stel. Verzorgt deze mascara effectief meer mijn wimpers? Desondanks is het een goed werkende volumegevende en separerende mascara. Een wederaankoop zit er niet in, omwille van de prijs.

In het najaar 2015 kwam Sisley op de markt met de bijhorende So Intense eyeliner die ik inmiddels getest en beoordeeld heb. De link naar de review vind je hieronder:Te koop bij de parfumerie.
Sisley So Intense mascara 7.5 ml Deep Black/Deep Brown/Deep Blue - 47 euro 

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige ooglook! Mooie oogschaduw. Het effect van de mascara ziet er prima uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het resultaat er mooi uitzien, de prijs is inderdaad duur voor een mascara :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 47 euro is inderdaad echt duur. Zeker omdat je gematigd enthousiast bent. Ik heb zelf al fijne wimpers dus ik weet niet of de mascara voor mij zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sisley is uiteraard vrij duur maar je wimpers zijn er wel geweldig uit!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen