2 nov 2015

SISLEY PHYTO POUDRE LIBRE & SO INTENSE EYELINER

Een aantal weken geleden ging ik op bezoek bij Sisley HQ om de najaarsnieuwigheden te ontdekken. Ditmaal geen nieuwtjes op gebied van huidverzorging, maar wel twee prachtige make up producten die het gamma vervoegen.

Sisley So Intense Eyeliner en Phyto Poudre Libre


So Intense Eyeliner

Sisley omschrijft de So Intense Eyeliner als volgt: een grafische, mysterieuze, minimalistische, rebelse, rock-’n-roll, katachtige of argeloze look: deze eyeliner kan op allerlei manieren worden aangebracht. Daarmee slaat Sisley de nagel op de kop! 

Deze vilten tip eyeliner is een plezier om mee te werken. De stiftpunt is fijn waardoor je gemakkelijk de dikte van je eyeliner zelf kan bepalen. Een groot pluspunt vind ik de carbon black formule die overigens mat opdroogt. Natuurlijk zou Sisley, Sisley niet zijn, mochten ze geen verzorgende eigenschappen toevoegen aan hun make up. De zeven formule bestaat uit: vitamine peptide, wilde roos extract, arginine, provitamine B5, korenbloemextract en kamille extract. Met als doel het leven van de moderne vrouw een stuk makkelijker te maken. Je moet geen apart wimperserum meer gebruiken. Sisley koos ervoor om de eyeliner te verrijken met de zeven formule zodat je overdag je wimperhaartjes sterker en langer maakt en een betere verankering van de haartjes aan de wimperaanzet.

Persoonlijk heb ik nog niet meteen iets gemerkt van de verzorgende werking van deze eyeliner. Misschien op lange termijn wel. Maar ik kan concluderen dat dit een fijne, intens zwarte eyeliner is.

Sisley So Intense Eyeliner
Sisley So Intense Eyeliner


Phyto Poudre Libre

Ook dit najaar ligt de focus opnieuw op een perfecte teint. Het nieuwe transparante poeder Phyto Poudre Libre van Sisley kan jou hierbij helpen. Een finishing touch poeder met een vederlichte textuur. Aanbrengen kan je met behulp van de bijgevoegde poederdons gemaakt van Japans fluweel, super zacht en van bijzonder goede kwaliteit, of met een poederkwast. De poederdons is ideaal om tussendoor je make up bij te werken of voor een dekkende resultaat. Het poeder zelf is ultra fijn gemalen en zorgt voor een instant photoshop effect. Poriën worden minder opvallend (yeah!! love it), de teint wordt egaler en oneffenheden worden subtiel gecamoufleerd. 

Dit poeder zorgt voor alles behalve een cakey effect. Het lijkt een tweede huid waarbij het poeder perfect versmelt eens aangebracht. Net zoals bij de So Intense Eyeliner bevat ook Phyto Poudre Libre verzorgende werkstoffen namelijk extract van Hibiscusbloem, kaasjeskruid, lindebloesemextract en vitamine E. Voor een comfortabel aanvoelen op de huid en bescherming van de huid tegen vrije radicalen. 

Sisley Phyto Poudre Libre
Sisley Phyto Poudre Libre

Phyto Poudre Libre is verkrijgbaar in vier tinten: Irisée (licht glanzend), Mate (matterend en transparant), Rose Orient (licht roze voor een gezonde gloed) en Sable (voor de donkere huidtypes).

De laatste weken gebruik ik geen enkel ander finishing powder dan dit. Ik heb de tint 02 Mate wat in mijn ogen de meest universele tint van de vier is. Het poeder legt een soort sluier over mijn make up heen. Zorgt ervoor dat alles doorheen de dag perfect blijft zitten en geeft een bijzonder mooi en natuurlijk resultaat. Het liefste breng ik het poeder aan met een kwast om vervolgens op de probleemzones (kin en wangen) met de poederdons even wat extra poeder aan te brengen om de grove poriën te doen verdwijnen. De verpakking oogt luxueus en sluit goed waardoor er geen poeder doorheen de badkamer of in je handtas dwarrelt.

Sisley Phyto Poudre Libre
 
Meer behind the scenes foto's van het Sisley event vind je terug op de Beauty Treasures Facebook pagina.

Sisley is te koop bij de parfumerie.
Phyto Poudre Libre (4 tinten) - 69 euro
So Intense Eyeliner - 47.50 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Oehh...mooie producten van Sisley :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het poeder is inderdaad heel erg fijn, ik ben fan! De eyeliner heb ik zelf nog niet gebruikt, moet ik snel eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen